* Şikayetçi olduğum üye: @NetVay;
* Şikayetçi olma nedenim: Destek talebine cevap verilmiyor ve sunucu hala kapalı
* Açıklama ve kanıtlarım:
8 Kasım tarihinde (dün) müşterim tarafından sunucuya erişilemediği ve sitenin açılmadığı bildirildi. Kontrol ettiğimde gerçekten de sunucuya ulaşılamadığını gördüm. Bunun üzerine saat
15:04te destek talebi oluşturdum. Yaklaşık
30-40 dakika boyunca hiçbir geri dönüş olmadı.
Ardından
0850 ile başlayan destek hattını aradım, ancak o numaradan da kimseye ulaşamadım.
WhatsApp üzerinden yazılı olarak iletişime geçtim, ancak yalnızca
otomatik yanıt gönderildi ve sonrasında hiçbir dönüş yapılmadı.
Destek talebi üzerinden
iki kez yazmama rağmen cevap alamadım.
WhatsApptan tekrar yazdım, yine dönüş yapılmadı. Sunucuya halen erişim sağlanamıyor ve site hâlâ kapalı durumda.
Bu kadar önemli bir konuda bu derece
sorumsuzluk, ilgisizlik ve iletişimsizlik kabul edilemez. Profesyonellikten tamamen uzak bu tutum, hem zaman kaybına hem de ciddi mağduriyete yol açmıştır. İade yapılmasını ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Merhaba,
İşletmemiz, yıllardır sektörde birçok alanda hizmet veren prestijli ve kurumsal bir firmadır. Ağımıza yönelik gerçekleşen DDoS saldırıları sebebiyle, 08.11.2025 tarihinde planlı bir bakım çalışması yapılmıştır.
Bu süreçte tüm destek kayıtlarına en kısa sürede dönüş sağlanmış, bakımın tamamlanmasının ardından tüm sunucular ağ (network) problemleri olmadan tamamen aktif duruma getirilmiştir.
Yapılan işlemler kapsamında
router,
backbone ve
firewall servislerinde kapsamlı yenileştirmeler ve kapasite artırımı gerçekleştirilmiş olup, tüm hizmetlerimizin sorunsuz bir şekilde kullanılabileceği bildirilmiştir.
Destek kaydınızda belirttiğiniz saat aralığında yanıt alamamanızın nedeni, bu bakım sürecinin gerçekleşmesidir.
Günümüzde tüm hosting firmaları benzer DDoS saldırılarıyla karşı karşıya kalabilmektedir. Ancak işletmemiz, bu tür durumlarda en kısa sürede gerekli yatırımları yaparak kapasite ve servis iyileştirmelerini tamamlamaktadır.
Yoğunluk nedeniyle destek kaydınıza anlık dönüş sağlayamadığımız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İnternet sitemiz üzerinden destek kaydı oluşturarak iade talebinde bulunabilirsiniz.
Ekleme: Müşterimiz bizimle iletişim kurmuştur ve kalan günleri iade
anında sağlanmıştır.
İyi çalışmalar dileriz.
https://www.netvay.com
Çok geçmiş olsun umarım yakın tarihte ilgilenirler ve sunucunuz tekrar aktifleşir.
(Hafta sonu olmasından ötürü gecikmiş olabilir.)
Merhaba,
Haftanın her günü, tüm taleplerinize 7/24 en kısa sürede dönüş sağlanmaktadır. Ancak tüm ağımızı etkileyen DDoS saldırısı sebebiyle, bu süreçte destek taleplerine dönüş süreleri normalin biraz üzerine çıkmıştır.
İyi çalışmalar dileriz.
Tr şirketlerinin genel tutumu bu nerede görsem tanırım. Sunucu vds vps ne dersen de 7/24 destek ve çözüm ekibin olmak zorunda. Haftasonu olmasının bir önemi yok. Nasılsa türkiyede adam mı biter hepsine bir defa ürün satsa yeterli.
Pazar 20.000 kişi olsa.
En düşük paketten hesaplasak 2.3 milyon lira ciro yapar. Yüzde 25 kar etse 500.000 tl para yapar.
Kişil dev kadro "şirketler" böyle olur.
Ben
@Vipserviscom; firmasında hiç sorun yaşamadım. Size de tavsiye ederim.
Merhaba,
İşletmemizle herhangi bir bağınız olmamasına rağmen başka bir firmayı öne çıkarma çabanızı anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu davranışın R10 platformu üzerinde yasak olduğunu belirtmek isteriz.
Ayrıca, işletmemiz hakkında varsayımlarda bulunarak olumsuz yorumlarda bulunmanız etik değildir.
İyi çalışmalar dileriz.
malesef yerli firmalarda butip şeyler oluyor. Benim geçen hafta İzmir merkezli firmadan bütün sitelerim bir anda uçtu ve yedekleri de bozukmuş. 30.5 saat boş yee beklettiler. Bu sabah da "dfiziksel disk" hatası verdi. Çağrı merkezine sordum "paylaşımlı hostingde trafik yoğunlupu var" derler. Fiziksel disk hatası ile ne ilgisi var?
Merhaba,
İşletmemizde herhangi bir veri kaybı yaşanmamıştır. Bu yorumunuzla okurları yanlış yönlendirdiğinizi belirtmek isteriz. Ayrıca, bu davranışın hem etik değerlere hem de R10 kurallarına aykırı olduğunu da eklemek isteriz.
Türkiyede, bizim de dahil olduğumuz birçok firma, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak için özveriyle çalışmaktadır. Bu nedenle, genelleme yapmanız doğru değildir. Yurt dışındaki firmalarda da benzer durumlar zaman zaman yaşanabilmektedir.
İyi çalışmalar dileriz.