Elbey; adlı üyeden alıntı:
Eğer bütçe anlamında alabileceğiniz bir risk ise ve ayrıca twitterda ufak da olsa çevreniz var ise değerlendirilebilir . Ancak benden size dost tavsiyesi risk alarak kazanırsınız elbette ama bu işe başlarken o para gidecekmiş gibi düşünmeniz daha faydanıza olur . eğer olursa belki ileri süreçte harcadığınızın çok çok fazlasını kazanabilirsiniz..
Bu riski almak istiyorum hocam. Başarırsam Xte iyi bir haber sayfam olur, başaramazsam SuperGroktan ürettiğim içerik arşivi yanıma kalır
Gelistirici; adlı üyeden alıntı:
Sektör büyük etken. Her sektör twitter'da iyi performans gösteremiyor.
Sizin sektörünüzde varsa hali hazırda reklam çıkan kişilerin aldığı performanslara göre bir değerlendirme yapmak mantıklı olur.
Sizin aslında SuperGrok'la çokta bir işiniz yok, 105.000 TL'lik reklam kredisine 70.000 TL ödüyorsunuz.
Eğer 70.000 TL'lik Meta yada Adwords harcaması, Twitter'daki 105.000 TL'lik reklam harcamasından daha iyi dönüşüm sağlayacaksa anlamı kalmaz.
Hocam Grok mükemmel burç yorumu ve rüya tabiri yazıyor. Amacım binlerce makalelik bir arşiv oluşturmak. SuperGrok olmadan bunu yapmak imkansız. Arkaplanda bunu kullanmak istiyorum. Görünürde de haber hesabı olarak faaliyet planım var. Hesap tutarsa zaten güzel para getirir. Tutmazsa da içerik arşivi yanıma kalır diye düşünüyorum.
Galiba ben bu işi kafaya taktım ve burada beni onaylayıp cesaretlendirecek birilerini arıyorum