Antalya sahillerinde 7 yıldız konseptinde otellerin kaçak elektrik kullanımından ötürü genel müdür + muhasebe müdürü 7 ay hapis yattı.
Kimse Antalya'nın İstanbu'lun bilmem nerelerin kaçak kullanım oranlarını paylaşmaz.
iktidara en yakın en ama en kötü haber sitelerinin 6 ayda bir kaçak kullanım oranını paylaşmasını kaynak diye paylaşırsanız anca size gülerim.
Senin niyetin edepli tartışmak değil Mardin de yaşadığın olumsuz bir şey yüzünden Mardin'i kötülemek.
İstanbul'un İzmirin Ankara'nın göbeğinde elektronik sigara satışı gırla. Hala Mardini kötüleme derdindesin.
Algı yapıyorsun provakosyana sebep oluyorsun diyorum bana şahsi saldırıp edepli tartışmadan bahsediyorsun.
Ne dedim sana? İstanbul'da daha fazla var bunlar diyorum ama işine gelmiyor.
Bir şehri kötülemek mi edepli tartışmaya giriyor? Terbiyesizliğin dik alasını şuan siz yapıyorsunuz. Devlet yok kanun yok diyerek algı oluşturuyorsunuz.
Mardin'in kanunsuz devletsiz ve başı boş bir şehir olduğunu lanse ediyorsunuz.
Ben de tam aksini iddia ediyorum Mardin Türkiye'nin en güvenilir huzurlu ve suç oranı düşük şehirlerinden biri diyorum. İlk 10'da diyorum.
Kalkmış bana kanunsuz iş yapan 1-2 tane dükkanda elektronik sigara satılır diye bir yazı görmüşsünüz.
Mardin'i sahipsiz devletsiz suç oranı yüksek kanunsuz bir il gibi lanse edip kötülüyorsunuz.
2024 yılında 4 milyondan fazla turist ziyaret etmiş.
2025 yılında 6 milyonu geçmesi bekleniyor 4 milyonu Ağustos'ta geçti.
Siz bu şehre böyle pislik atamazsınız izin vermem. Her şehir güzeldir her şehirde mutlaka kanunsuzluklar olur ama bu bireyseldir.
Siz genele yayıp Mardin'de kanun yok diyemezsiniz. Dedirtmem çünkü yanlışsınız.
Sonra da ödöplü tartışma diye çemkiriyorsunuz.
Açtığın başlık, yazdığın mesajlar baştan sona birbirinden çelişkili.
Ne dedik sana ne edebinden bahsediyorsun güzel kardeşim?
EDİT: Yaşadığın olumsuz şeyi DM ile ilet istersen çözelim arasınlar özür dilesinler senden. Çünkü senin mesajlarındaki çelişkilerden ötürü derdinin elektronik sigara olmadığını düşünüyorum. Olumsuz bir şey yaşamışsın bir esnaftan bir otelden veya başka bir şeyden.
Hocam siz bölgeye hakimsiniz gibi geldi, burası gerçekten var mı ve gerçekten mallar kaçak mı?
bir arkadaşım geçen gittiğinde farkettim dyson , termoslar birçok ürün paylaşmıştı ve kaçakcılar çarşısında hepsi çok uygun diyordu.
Tam konuyu çözemedim