Ben de şuan iş gereği İzmir'deyim. Söylediklerinizin aynısını gözlemledim. Mardin'e kıyasla 10 kat daha fazla.
İstanbul'da da bulundum mesela orada binlerce kez kat daha fazla idi.
Maalesef haklısınız.
Merhaba, burada tek anladığım bir ivmele olduğudur.
Çünkü bahsi geçen kaçak sigara ve elektronik sigara Türkiye'nin her noktasında Mersin Adana Antalya'da daha fazladır.
Yıllardır şehirleri gezerim işim gereği, bahsettiğiniz ivmelemeler Türkiye'nin her şehrinde neredeyse var.
Ve kanun uğramadığı diyorsunuz, doğuda ailen ile bile gezerken keyfi bekçi, polis ve jandarmada tarafindan sürekli durduruluyorsun farklı bir ithamla tabi ki nezaketle değil. Ben bunu batıda görmedim?
Karadeniz'de tür Akdeniz'e kadar açık açık herkesin belinde silah tüfek var, Doğu da bırak taşımayı la kelimesi desen farklı karsilaniyorsun umarım anlata bildim.
Tarafsız bir bakış açısı için lütfen her şehrimizi gezelim öyle yorumlama yapalım.
Kaçak elektrik kullanımı Türkiye'de İstanbul Kocaeli ve Bursa'da organize de resmi olarak kaçak kullanılıyor. Doğu'da değil TÜİK verilerine bakın ayrıca lütfen laftan olsun ortaya çorba olsun ek olsun diye birşey demenizin anlamı yok
Hocam her şehirde var. Ancak saydığınız şehirlerde, şehir meydanında kocaman reklam panoları ile satıldığına örnek verir misiniz?
Benim garipsediğim şehrin meydanında yani merkezinde reklamlar ile bunun yapılması. Yani kaçak veya el altından değil. Bildiğiniz günlük süt satar gibi satılması.