Arkadaşlar selam. Yeni kurulan bir teknoloji haber sitemize editörler arıyorum. Şu an için 2 kişi arıyorum. Benimle birlikte 3 kişi olacağız. (Şimdilik)

Ayrıca bu sektörde portföy oluşturmak isteyen kişiler de gönüllü olarak editörlük yapabilir.

Teknoloji gündemini yerli yabancı üstün kaynaklardan takip eden, tamamı olmasa da başlık, spot, ilk giriş satırı ve ara başlıkları özgün yazan. 300-450 kelime arası haber üretebilecek arkadaşlar arıyorum. Yapay zeka kullanma konusu ise şu şekilde; Örneğin pcmag sitesinde güzel bir haber buldunuz. Ücretli kullandığınız bir yapay zeka aracınız varsa (ücretsizler olmaz) tercihen gemini veya chatgpt haber linkini yapıştırarak özgünleştir ve Türkçeye çevir diyebilirsiniz fakat ilk söylediğim başlık, spot, ara başlık ve ilk satır kuralı burada da geçerli.

Editör 1;
1- Günde min 3 adet max 8 adet güncel haber girişi
2- 10:00 - 16:00 arası
3- Pazartesi - Cuma
4- Cuma günleri ek olarak max 5 adet Cumartesi gününe zamanlanmış haber girilebilir (güncelliğini yitirmeyecek haberler)
Ücretlendirme; Haber başı ücret 45 tl - haber 500 ve üstü okunursa 55 tl, 1000 ve üstü okunursa 65 tl

#########

Editör 2;
1- Günde min 3 adet max 8 adet güncel haber girişi
2- 17:00 - 23.00 arası
3- Pazartesi - Cuma
4- Cuma günleri ek olarak max 5 adet Pazar gününe zamanlanmış haber girilebilir (güncelliğini yitirmeyecek haberler)
Ücretlendirme; Haber başı ücret 45 tl - haber 500 ve üstü okunursa 55 tl, 1000 ve üstü okunursa 65 tl

Gönüllü editör;
1- Günde min 1 haber girişi
2- Sadece belirtilen kategori
3- Öğrenmeye açık kişiler, tercihen sektörü seven öğrenciler veya bu işten ileride para kazanmak için portföy oluşturmak isteyenler.

Sitede editörlerin gerçek ad soyadı ve fotoğrafı yer alacak. Bunu belirtmek istedim.

-
İş düzenli ve devamlıdır. Belirtilen ücretler şimdilik bu şekilde. İlgilenenler örnek haberlerini pm atabilir. Arkadaşlar yaklaşık 18-20 yıldır haber yazıyorum bu yüzden içeriklerine güvenenler pm atsın lütfen. Sizin de benim de vaktimiz kıymetli..

Not: iş 1 Aralık tarihinde başlayacak.