Merhabalar, Google haritalarda 6 yıldır var olan ve adresi doğru olan iş yerimizin 20 metre yanına başka bir hizmet verecek konteynır şeklinde bir oto lastik yeri açtık ve bunun kaydını ben yapacakken orayla ilgilenen kişi (lastik ustası), işi hiç bilmeyen 15 yaşında bir çocuğa; sen haritalara burayı ekleyebilir misin diyip saçma bir şekilde haritalara bu işletmeyi ekletmiş. Bu çocuk nasıl yaptı bilmiyorum ama adamın telefonundan eklemiş ve haritalardaki yıllardır aynı yerinde sabit olan iş yerimizin konumu şuan ki konumdan başka bir konuma taşımış ve bizim var olan yerimizi oto lastik diye eklemiş. Bunu düzeltmek için bir google hesabı açtım bu işletmeyi sahiplen dedim ve google bu hesabı politika ihlali diyerek hesapta değişiklik yapmamı engelledi. Bunu yapan çocukta ne yaptığını nasıl yaptığını bilmiyor ve işten çıktı gitti. Bu sorunu çözebilecek birisi var mıdır? Google bizden buraya ait elektrik, su faturası vb. şeyler istiyor ancak buranın elektriği ve suyu bizim var olan işletmemizden kullanılıyor ve faturalı sistemle değil de kartlı sistemle çalışıyor. Böyle bir çıkmaza girdik hem işletme adı yanlış hem numara yok... Ekleyemiyoruz / düzeltemiyoruz. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim