YAPABİLİRSİNİZ... siz buna İNANdıktan sonra inanın önünüzde hiçbirşey duramaz... hemen acil ne iş gelirse elinizden hatta belki günlük yevmiyeli işler acil bulup başlayın...size çalışmak çok iyi gelecek...daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız...çok daha az rakamlarla bende maalesef alacaklarımı alamadığım için aynı durumdayım...piyasa gerçekten berbat...daha kötü günlerim de oldu, evde görüntüsü iyi giysileri, ayakkabıları vs satışa çıkarıp harçlık yaptığım günler oldu...3 harfli marketlerin birinden aldığım 1.5 lt su ile yudum yudum içerek 3 gün geçirdiğimi bilirim... yaklaşık 1.5 yıl sadece otogar, havalimanı, hastane acili arasında kalacak yer sorunumu çözdüğüm dönem oldu... asla moralinizi bozmayın... elinizden ne geliyorsa ardınıza koymayın, ister bulaşık yıkamak olsun, ister boya badana dekorasyon olsun, hiç sorun etmeyin direk dalın işe, yevmiyeli olsun ki gün sonunda yorulduğunuzda elinizdeki nakit biraz da olsa motivasyon oluyor...yavaş yavaş toparlarsınız, lütfen sağlığınızı her iki anlamda da mental ve fiziksel olarak önemseyin, mümkünse de protein ağırlıklı en azından yumurta ve tavuk gibi nispeten bütçe dostu beslenmeniz hem fiziksel durumunuzu hem de düşünce yapınızı ve duygusal durumunuzu daha olumlu ve dirayetli olarak etkileyecektir. nişasta veya yedikten sonra vücutta nişastaya dönüşen yiyecekler maalesef duygu durumumuza kadar olumsuz dalgalanmalar yaratıyor...son düzlükteyseniz gerçekten de bazı ödemeleri bence de yapmayın, ben maalesef bütün ne varsa elimde ödemelerime ayırdım en sonunda daha da tükenen ben oldum, halbuki ben iyi olursam mücadele edebilmeye devam edebilecektim bunu unutmuştum, acı deneyimlerle öğrendim....hiçbir zorluk ASLA SONSUZA KADAR SÜRMÜYOR lütfen bunu unutmayın...hayat dermansız dert vermesin...bir bakarsınız güzel bir kapı açılır, doğru bir insan ve veya müşteri denk gelir, iş anlamında da, ondan sonra daha da kolaylaşır bazı şeyler...