Gökhan Yıldırım mağdurlarından biri de benim , geçen sene Cumhuriyet Başsavcılığında şikayet dilekçesi verdim . Bu hafta bu konuyla alakalı bir tebligat aldım ,arabulucu bir avukat tayin etmişler
Aynı tebligat onada yollandi . Ben hakkımı yasal yollardan arıyorum . Ben bu arakadasa forumda üye olduğu zaman is verdim konuyu açan arkadaş ile konuşurken
@mnoet; ile yaptığımiz konuşmada bu arkadaşın 2019 dan beri bu şekilde insanları mağdur ettiğini gördüm. R10 foruma katılmak bu kadar kolay olmamalı direk foruma üyelikte kimlik doğrulama yapılması gerekli . Kisileri dolandırdıktan sonra kimlik doğrulamaya.yollasan ne fayda ediyor . Foruma üye olup silver ya da ne bilim kurumsal üyelik alıp , bir kaç olumlu ticaret yapıp güven kazanıp benim gibi insanları kandırıp dolandırıyorlar. Arabulucu avukat ile yaptığım konuşmada hakkında birden fazla şikayet olduğunu belirtti , ben paranın üzerine soğuk su içeli çok oldu , inşallah hak ettiği cezayı alır . Bu şekilde bir olayla karşılaştığım için kimseye güvenip iş yaptıramıyorum .
İlgili kişi hakkında açtığım şikayet konusu
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html