ejder126 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tiggo 7 pro max kullanıcısıyım daha dün biri arabanız çok güzel ne iş yapıyorsunuz diye mikrofon tuttu gözünü kapatarak alın hocam

ilk başta bende çok şüphelendim ama @BetaHouse; hocam dünya artık çinin elinde deyince olay bitti benim için
Çin malı kalitesizdir algısı çıkılalı çok oluyor, onu çok eskiden "1 milyoncu" olarak adlandırılan alışveriş dükkanları tetiklemişti ama geçti artık. Çin'de parasına göre muamele var, atıyorum bir İphone Amerika'da düz 1000 dolar ise Çin'e parayı verip sıfırdan yaptırabilirsiniz. 200 dolar verirseniz alt kademe bir İphone yaparlar plastik ekran plastik kasa dayanıksız, 800 dolar verirseniz orijinali kadar iyi yaparlar, 2800 dolar verirseniz orijinal İphone'dan 10 kat daha sağlam yani gerçeğinden bile kalitelisini üretip size verirler, fiyat ucuzlasın diye alüminyum kullanılan yerlere çelik mi koyarlar artık ne yaparlarsa böyle bir teknolojileri mevcut. Telefonculuk yaptığım sırada çok Çin'den telefon vermek isteyen oldu 3-4 tane İphone koyarlardı önümüze kalite kalite, bak bu 100 dolar şu 150 dolar şu 250 dolar şu 300 dolar diye, ne kadar verirsen o kalite de bir ürün alıyorsun gerçekten.