Ben bu hayatta başarılı olamadım, beceriksiz oldum, mutsuz oldum ama dünyaya bir çocuk getirdim o da başarısız ve mutsuz olsun diyorsun yani.

Ben sana stop-loss filan önermeyeceğim çünkü o bataktan kurtulmayı destekleyecek bir bilim yok şu an.
Sadece ve sadece içindeki o bağımlılığı azaltmaya yönelecek ve bu futures işini hobi gibi kabul edeceksin. Eğer beynini bu işin hobi olduğuna ikna edebilirsen 100 dolarla filan oynayacaksın.
Sonra spot piyasaya geçeceksin. Spot piyasa bu bağımlılığı azaltmak için en iyi piyasa. Liq olma yok. O yüzden beynin paranı bağladığını düşünüp o kumar tatminini az da olsa alacak.
Beyninin tatmin edip, o anki hormon salgılamalarını azaltarak devam edersen bu işlerden uzaklaşabilirsin. Başka türlü kurtulamazsın.
futures piyasası kumarhanelerden bile daha fazla kişinin battığı yerdir. Kumarhane %15 kar alır gerisini dağıtır, futures 'te kazanan tarafta olan kişi sayısı %5 civarı.

Borçları kapatmak için de ne malın varsa satacaksın, işe girip çalışacaksın bu kadar basit.