Estağfurullah sana yada başka birine akıl vermek haddimiz değil.. Anca tavsiye olur..

"Biz oturma odasında tartışırdık mutfakta unuturduk. Biz böyleydik. Fakat Annen Her tartışmamızda çık gel kızım, kendini ezdirme demesinden dolayı ayrılıyoruz farkında mısın? ben seni yada sen beni ezme gibi bir durum yok ortada.. olayı sanki seni eziyor, hiçe sayıyorum gibi farklı yöne çekmek kızına sahip çıkmak değil. Kendini annen yerine koy, kızın her tartışmada sana söylüyor, sende tmm kızım gel hemen deyip derdin kızının yuvasını yıkmaya çalışmak mı olur, yoksa zaten barışırlar yada, nasıl olsa olay büyük değil sadece bir tartışma diye yapıcı düşünüp, barışmalarını mı beklersin? bak biz birbirimizi seviyoruz. ve herşey, her tartışma hemen gidip ailelere anlatılmaz çocuk gibi, kendi aramızda çözüyoruz zaten biz böyle ufak sorunları.. neden herşeyi ailelere anlatıyorsun ki? bak bir ilişkiye, özelikle evliliğe üçüncü dördüncü kişiler girer, ailede olanşeylere onlara danışılmadan karışırlarsa o ailede huzuri mutluıluk kalmaz. bu her ikimizin ailesi için de geçerli.. o yüzden aklşını başına al, şu evliliiğmizi, mutluluğumuzu, yuvamızı kurtaratlım ve herzaman ki gibi birbirimize tutunalım. dışardan olan kimseyi dahil etmeden.." gibi bir konuşma yapmayı denedin mi bilmiyorum fakat, yapmadıysan bence yap. daha fazla birşey diyemiyorum, evli değiğlim, evli arkadaşlar daha tecrübeli bu konuda. onların fikirleri çok önemli bu konuda.. Allah yardımcın olsun.. Umarım sorunu çözer, evliliğine devam edersin.. Geçmiş olsun..