Merhaba R10.net ailesi;

Umarım geceniz iyi geçiyordur. Size sormak istediğim bir takım sorular var ve sizden akıl almak istiyorum.

Evliliğimin dolmasına 4 gün var. Eşimi çok seviyorum bunu kendisi de biliyor, o da beni seviyor bende bunu biliyorum. Ama bir takım sorunlardan dolayı ayrılma kararı aldık. Hala seviyorum elimde değil kendisine de söyledim her zaman yanında olacağımı ve hiç bir zaman bırakmayacağımı. 4 gün sonra bir senemiz doluyor ve boşanıyoruz.

Ben ne yapacam? Nefesim daralıyor, sürekli ağlıyorum. Sanki içimden bir şey kopuyor. Şimdi bir çoğunuz ayrılmayın o zaman diyecek ama bizim sonumuzu getiren kişi annesi oldu. Her tartışmamızda çık gel kızım çık gel kızım kendini ezdirme bunları söyledi ve son kavgamız bundan dolayı oldu ve o anda ayrılma kararı aldık. Daha bunun gibi bir sürü sebep var. Her evlilikte olur tartışma. Biz oturma odasında tartışırdık mutfakta unuturduk. Biz böyleydik. Gerçekten yoruldum, ne yapacağım? Bana bir yol gösterin.

Kendisi çok iyi biliyor boşansak bile hep peşinde olacam, yanından hiç ayrılmayacam.
Ne yapmalıyım sizce?