Selamlar R10 Ailesi,

Son üç aydır ekibimizle geliştirdiğimiz AI destekli iç tasarım uygulamamızı satışa çıkarıyoruz. İş yükümüz ve yeni projelerimiz nedeniyle bu uygulamanın hakkını verecek bir girişimci ya da ekip arıyoruz. Uygulama sıfırdan yazılmış, tamamen fonksiyonel ve hemen yayına hazır durumda.
Uygulama Ne Yapıyor?
Kullanıcılar evlerinin herhangi bir odasının fotoğrafını çekiyor, yapay zeka 5-10 saniye içinde gerçekçi tasarım alternatifleri üretiyor. Oda stilini değiştirebiliyor, mobilya ekleyip çıkarabiliyorlar. Renk paletleri değiştirilebiliyor, sanal yerleştirme yapılabiliyor. Önce/sonra karşılaştırması ve yüksek çözünürlüklü çıktı. Teknik altyapısı sağlam ve kullanıcı deneyimi akıcı. Flutter ile geliştirildi.
Pazar Fırsatı
Şu anda AI destekli mobil uygulamalar çağındayız. Benzer uygulamalara bakarsanız Homestyler 18 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve yıllık 10-15 milyon dolar gelir elde ediyor. Planner 5D'nin 50 milyondan fazla indirmesi var ve aylık 80 bin dolar kazanıyor. Türkiye pazarında ise ciddi bir boşluk var. Freemium modelde sektör dönüşüm oranı %2-8 arası. Sadece %4 gibi makul bir dönüşüm oranıyla bile altı haneli yıllık gelir söz konusu.
Kimler Kullanabilir?
Hedef kitle çok geniş. B2C tarafında ev sahipleri, kiracılar ve dekorasyon meraklıları var. Ancak asıl büyük potansiyel B2B tarafında. Gayrimenkul firmaları boş daireleri mobilyalı gösterebilir ve satışları hızlandırabilir. Mobilya ve dekorasyon markaları kendi kataloglarını entegre edip "evinde dene, beğenirsen al" modeli uygulayabilir. Bu firmalar aylık binlerce lira reklam ödemesi yapabilir, satış komisyonu %5-10 arasında olur. İç mimarlar ve tasarımcılar için de profesyonel abonelik seçeneği sunabilirsiniz. Sadece 10 mobilya firmasıyla anlaşsanız aylık 100 bin TL garantili gelir anlamına geliyor. İpucu olsun, sadece bir iş fikri..
Fiyat: 10.000 TL (Pazarlık payı vardır. Peşin - Forum Özel Fiyat)
Bu sadece bir uygulama değil, gelir modeli de dahil eksiksiz bir iş fırsatı. Türkiye pazarı henüz bakir durumda. İlgilenen arkadaşlar lütfen
Whatsapp üzerinden iletişime geçsin.