Ozcan51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet kısa süre önce başıma geldi 13 pro Max beni iTunes bile kurtarmadı yaptığım tek şey ücretli program aldım ve yaptım
Ücretli programlara ekstra para ödemek istemiyorum hocam. Sorun donanımsal gibi görünüyor çünkü…
Kara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android’de bir sorun çıktığında kırıp yenisini almak bile sıkıntı olmuyor. İşimi gören, iPhone 14 muadili bir telefonu 10–15 bine; ikinci elini de 5–7 bine bulabiliyorum. Bu devirde iPhone kullanmak gerçekten enayilik.
Sözünüz çok iddialı olduğu kadar kaba da. Enayi olduğumu düşünmüyorum. 50 bine aldığım cihazı şu an satsam en az 65-70 bin lira ediyor. Elma ile armutu kıyaslamak gibi söyleminiz… “iphone 14 muadili cihaz” demeniz bile gerçek dışı bir söylem olduğu için aslında cevap da vermek istemiyorum ama “enayi” sözünüze takıldım. IOS işletim sistemini kullanmak için iphone alıyorum. Baska bir kasada yine ios kullanan cihaz varsa ve fiyatı ucuzsa onu da alabilirim.

Bu cümleleri kurup da gerçek olduğuna inan kişi asıl enayidir bence. 🙂 Şahsi görüş içermektedir tıpkı sizinki gibi.
Karyagdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam işte yeni telefon alacak kadar zengin değilim , 1 kere alıp 10 sene kullanmayı tercih ediyorum , ekran koruycuyu en kalınından alıyorum ,düşerse o kırılıyor.
Bira farklı yaklaşmış cevap verdiğiniz arkadaşımız. Sağ olsun konumu da odaktan uzaklaştırmış