AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu güncelledim hocam.

Teşekkür ederim hocam. Öyle ise mobil veri ile aynı diyebiliriz bir nevi süper box'a, yine IP değiştirip mobil veri de ki işlemleri yapabilirim..

Not (düzenleme):

@PropJoe; hocam konu hakkında aklıma gelen bir şeyi dillendirmek isterim, ben bu aygıtı yine ev de kullanacağım, Türkcell Süper Online alt yapının desteklediği hızı tam olarak alabiliyorum, bu durum da sizce süper box'da da hızı iyi alırım demek mi oluyor?

Ayrıca biz bu durumu öncesinde nasıl test edebiliyoruz, bilginiz var mı o konu da hocam acaba?
Superonline ile superbox, aynı firmaya ait olsada farklı yapılar hocam.
Bulunduğunuz yerde, Turkcell tarafından superbox için ayrılmış kapasiteyi kullanırsınız, normal hat olarak verselerde, kapasite sınırlıdır, o bölgede aktif bir çok superbox varsa haliyle hız ona göre bölünüyor.
Örneğin, superonline sizin bölgede 1 gbit alt yapı veriyorsa, superboxda 1 gbit alamazsınız baz istasyonu yoğunluğuna göre hat alırsınız, buda sürekli değişken olur akşam saati ile gece saati arasında fark olur.
Turkcell baz istasyonunda öncelik her zaman kendi mobil şebeke müşterileridir, superbox her zaman 2. plandadır.