Merhaba öncelikle herkese hayırlı günler bol kazançlı günler diliyorum.

Biraz içimi dökmek istedim.

Hayatımda istemediğim bazı olaylar neticesinde kendimi ne yazıkki mental ve psikolojik olarak toparlayabilmiş bir durumda değilim. Kurmuş olduğum bazı hayallerin birer birer hayal kırıklığıyla sonuçlanmasıyla ne yazıkki kendimi toparlayabilir duruma gelemedim.

Hayatta insanın karşısına ne çıkacağını bilemeyiz insan ne acılara katlanabililip hayatın devam ettiğini zamanla alışabiliyor. Ne şirketler batıp tekrardan insanlar eski haline geri dönebiliyor. Şükürler olsun ki sağlığımız yerinde. Hayatta sağlıktan daha değerli bir şey olmadığınHayatta sağlıktan daha değerli bir şey yok.

Daha önce maddi olarak çok zorlandigim zamanlarda oldu ancak hiç bir zaman umudumu yitirmemiştim bir şekilde hayatımın istediğim yönde ilerleyebileceğini inancım vardı ve bu inanç üzerinde kendimi toparlayabiliyordum.

Şu an geldiğim nokta da ne yazıkki sürekli gitgeller üzerine kendimi toparlayamıyorum.

Maddi olarak da zor bir süreçten geçmiş olsam da ben hayatım boyunca paraya değer veren bir insan olmadım para benim için her zaman ikinci planda olmuştur. kaybedilen para bir şekilde geri gelebiliyor ama kaybedilen umutlar hayaller kolay kolay yerine konmuyor.

Yaşadığım süreci detaylı olarak anlatmak istemedim ama Açıkçası hayatımda hiçbir zaman bu kadar çaresiz ve umudunu yitirmiş olarak kendimi görmemiştim ne yazıkki kendi kendime acır hale gelmiş durumdayım.