Örneğin birisine yardım etmek istiyorsunuz ama Anydesk atayım bağlanın diye yanıt veriyor.
Ancak Anydesk bağlanmak istemiyorsunuz çünkü bulunduğunuz cihaz güvenlik gereksinimi yüksek bilgiler barındırıyor ve ne olur olmaz riske atmayalım diyorsunuz ayrıca siz bağlandıktan aylar veya haftalar sonra karşı tarafın hesap çaldırması durumunda size iftira atma riskide var.
Sonuç olarak "Güvenlik sebebiye bilgisayarınıza bağlanamam, ekran görüntüsü ve kaynak kodu atarsanız sorununuzu çözebilirim" diyorsunuz.
Karşı tarafta size "Benim mi size güvenmemem lazım yoksa sizin mi, siteye x tarihinde kayıt olmuşsunuz, komiksiniz" diye boş, anlamsız ve konuyu saptıran yanıt veriyor.
Sabah beni baya sinirlendirdi bu arkadaş, olayı forumda yaşayıp yaşamadığımı söylemiyorum bu herhangi bir yerde olmuş olabilir.
Sadece siz böyle bir durumda olsaydınız ne yapardınız ve ne hissederdiniz?