Sevgili Hocalarım Merhaba
Öncelikle herkesin zamanının kıymetli olduğunu biliyor ve bu mesajımla doğrudan sizinle bir iş birliği köprüsü kurmayı umuyorum. Geçimimi, uzun süredir burada da tanıtımını yaptığım, Google, Tripadvisor, Yelp, Whatclinic, Trustpilot gibi platformlar için profesyonel yorum hizmetleri vererek sağlıyorum.
Bugün, çok daha derin bir sebeple sizlere sesleniyorum. Hayatımın en zorlu sınavlarından birini yaşıyorum. Çok sevdiğim eşim, Üçlü Negatif Meme Kanseri teşhisi aldı. Onun için her şeyi yapmaya hazırım, ancak önümüzde büyük bir engel var.Doktorlarımız, eşim için Keytruda (pembrolizumab) immünoterapisinin uygun olduğunu belirtti. Ancak, SGK'nın bu ilacı karşılayabilmesi için gereken PD-L1 (CPS) değeri maalesef belirlenen eşiğin çok az altında kaldı. Bu teknik detay, hayat kurtarıcı bir tedaviyi maddi olarak erişilemez kıldı. İlacın tek bir dozu bile aylık geçimimizi aşan bir maliyete sahip.
Ben, size işimi ve emeğimi sunmak için yazıyorum. Bu zorlu süreçte ayakta kalabilmem ve eşime destek olabilmem için çalışmaya devam etmem şart.
Sizden talebim şu: Eğer işletmeniz, markanız veya müşterileriniz için yukarıda saydığım platformlarda (Google, Tripadvisor, Yelp, Trustpilot, Whatclinic) kaliteli, okunabilir, inandırıcı ve platform kurallarına uygun yorumlar hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız, lütfen benimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.
Yaptığım iş, sadece "beş yıldız" atmaktan ibaret değil. Marka itibarınızı gerçekten güçlendirecek, samimi ve etkileyici içerikler üretiyorum.
Referanslarımı sizlerle de paylaşabilirim.
Bu mesaj, Bir işbirliği teklifidir. Siz bana iş vererek, sadece bir hizmet satın almış olmayacaksınız; aynı zamanda bir ailenin hayat mücadelesine destek olacaksınız.
Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sorularınız ve iş teklifleriniz için özel mesaj (PM) iletebilirsiniz.