Hocam uygun fiyat yap alalım ama minecraft hic bilmiyorum
Ben eğitim yapacaksam bile minecraft öğretme eğitimi yapmayacağım. Her şeyi temel olarak anlatırım fakat hiç bilmeyen birinin kolay bir şekilde anlayıp video yapacağını sanmıyoırum.
Satış konusu olmadığı için yorum yapıyorum.
Garanti verilmez cümlesi zaten Ticareti baştan bitiriyor.
Ben sizin taktiğinizi satın alıp uyguladığımda başarı elden edemezsem neden para veriyim size.
Herkes net olarak bunu düşünüyor. Açık bir gerçek bu
Evet haklısınız. Fakat demek istediğim şey eğer temiz bir kanal açarsanız, kaliteli içerik üretirseniz zaten başarısız olma ihtimaliniz çok düşük. Ben 0 kanal açıp "çerezleme" denilen ve hiçbir işe yaramayan şeyi bile yapmadan direkt olarak içerik atarak başladığım kanalda para kazanmayı açabildim.
Kanalda ne arama yaptım ne herhangi bir videoya beğeni attım. Buna rağmen düzenli içerik atarak para kazanmasını açtım.
Başka bir cihazdan arkadaşıma açtığım kanalda 30 video attık videolar yeni yeni 30.000 barajını geçiyor. Burada demek istediğim şey YouTube Shorts'u biliyorsanız zaten bu dediğiniz şeylerin garanti olmadığını bilirsiniz. Benim burada satmayı düşündüğüm şey aslında tam olarak YouTube'tan nasıl para kazanırım eğitimi değil. Benim yaptığım ve %100 başarı oranına sahip olduğum nichein eğitimini yapıp satmak. Ben çıkıp bir niche üzerinden şu kadar kazandım xxx fiyata satıyorum da diyebilirdim. Fakat uyguladığım ve tekrar söylüyorum %100 başarı oranına sahip olduğum önemli bir iki püf noktası da var. Amacım içi boş bir şey satmak da değil.