Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Malûm forumda çok fazla eğitim konusu bulunuyor. Gerçekten iyi bir eğitim sunan da var özensiz ve kötü bir eğitim hazırlayıp sadece kendi cebini düşünen de var. Benim de elimde iyi bir niche bulunuyor. Bu niche ile toplamda 7 kanalın (5 tanesi benim 2 tanesi çevremdekilerin kanalı) para kazanmasını açtım. Niche gerçekten iyi ve fazla yapan da yok. Günlük gelirim bir kanalımda 19.000₺'ye kadar çıktı. Diğer kanallarımda henüz günlük gelir 200-300₺ seviyesinde. Şu an bir kanalımın izlenme verilerini aşağıya bırakıyorum. Yeni yeni patlama yapmaya başladı. Kanallarda kendi uyguladığım taktiklerle en geç 1 veya 1.5 ayda para kazanma açılıyor. (Benim tarafımda durum böyle. Video sıklığınıza ve içerik kalitenize göre bu süre artıp azalabilir, garanti verilmez.) Hiçbir şekilde bot abone veya izlenme olmuyor. İçerik Minecraft ile alakalı ve video yapması çok basit. Olayı anladıktan sonra çok rahat bir şekilde para kazanması açık organik kanallar üretebilecek seviyede olabilirsiniz. Hem oyun oynayıp hem de bununla içerik üreterek para kazanabileceğiniz bir eğitim olacak. Böyle bir eğitim görseydiniz satın alır mıydınız?

Verilerini gönderdiğim kanalda 4 kasım günü 694.000 izlenmeye 1410₺ kazanç elde ettim. 5 kasım izlenme verisi tam 2.507.000 olarak gözüküyor. Bu veriye göre günlük kazanç 5.000₺ civarlarında olacak. (Netleşince onu da eklerim.) Kanallar Shorts kanalıdır.

NOT: KESİNLİKLE REKLAM DEĞİLDİR. HENÜZ ORTADA HERHANGİ BİR EĞİTİM YOKTUR.