Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha once orada transfer denemedim ama dusunmustum. Dedim nasil yapilir nasil yapilir.
Ic transfer yok. Tahminen Workspace hesabini sana devretse yeterli olacaktir diye dusunmustum.
Cunku ornegin admin@ seklinde acilan domain o hesaba kayitli oluyor.
Diger yandan Squarespace hesabinda, domain yetkilendirmesinde ana ana owner (sahip) silinemiyor (YAni workspace hesabini almalisin), ayni zamanda bu permission kismina gmail ile birini ekleyip ana hesap sahibini silemiyorsun. Yani Workspace hesabi sana kesin lazim.
Ancak diger yandan Squarespace hesap maili degistirilebiliyor, lakin bunu gmail gibi bir mail yapabiliyor musun bilmiyorum, denemedim, belki yine domain ile ilgili bir domaini kabul ediyordur. bnce domain isteyecektir.
Eger ana domainli bir domain isterse Workspace hesabi alman sart. Burasinin gmail hesap istemesi bana anlamsiz geliyor, hadi bunu gmail yaptin mail degistin. Hesap permission kismindaki admiN@ li ana hesap sahibi oylemi kalir degisir mi bilmiuyorum. Bence degismez.
Ancak tum bunlar disinda bence yine riskli diye dusunuyorum. Domain degerliyse, adam odeme kimlik bilgilerini atip domaini geri alirsa da sasirmam.
Bence 60 gun bekle kendine transfer et. Pahali bir domain alirsin, adam kredi karti bilgilerini atar basina ters birsey gelebilir.
Ben o riski almazdim.
Dusuncelerim bunlar, belki herseyi denemis biri varsa benide etiketlerse sevinirim.
Ancak tekrar diyorum o kredi kartiyla odeme yapilmasi sorun. Hesabim calindi desen hesabini domainine kadar alabilirsin diye dusunuyorum cunku 60 guin gecmedigi icin transfer edilemediginden dolayi bence buyuk risk.
Sahibi öyle biri değil whatsapptan yazıştım ve sesli de konuştum ve r10 net üyesi umarım problemsiz bir ticaretimiz olur inş fakat transfer konusunda o alanı kullanan kişilerin fikirlerine ihtiyacım var