hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amacın ucuzluk degılde sorunsuz olmasıysa yardmcı olurum gıdıpde 50 60 tl servısdende cok bı beklentın olmaması lazım
Dostum ben pahalı servis te kullandım zaten herhalde orayı okumadın ayrıca 50 60 TL bazı servislere göre pahalı kalıyor bazı servislere göre ucuz şöyle düşünelim, 1 k Türk takipçi asla 60 tl olamaz tabi ki ama 1 k izlenme 60 tl olsa bu pahallı bile kalır o yüzden önemli olan servisin çalışması bir çok panel kullandım ben pahalı servis te aldım
resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam bu pek mümkün değil bu yüzden özellikle Rusya ve Hindistan sistemlerini araştırmanızı tavsiye ederim bu bölgeler tamamen kendi hizmetlerini sağlıyor (hepsi değil) emin olun 0.05 olan çalışma ihtimali daha yüksek ucuz olması sistemin hızlı ve stabil çalıştığını gösterir daha önceden her yerde 1k 400TL olan ürünü sadece 5 saatliğine 1k 5TL yaptım 2M Sipariş aldım stok bitti ve direkt kapattım servisi ana sağlayıcı ben olduğum için… bu süreçte benden api ile çekenler hala satmaya ve bekletmeye devam ediyordu )) 2 gün sonra servis çalışmıyor diye yazan oldu yani sen düşün yani kısa süreli bi kampanya yaptık duyulmak için o kadar 🤣 onlar hala kendi panellerinde satıyormuş 😆 demek istediğim site sahipleri belki 10 siteden api çekiuor hepsini takip etmeleri çok mümkün olmuyor.
Estağfurullah hocam sen haklısın ben daha fazla sana bir şey demeyeceğim yani ufacık bir açık bile bırakmadın paneller ile alakalı sana göre müşteri haksız çıkacak birazdan... 😄 panel sendikası kursan şaşırmam eyvallah