Hocam şikayet değil eleştiri yapıyorum, api sistemi ile çalıştıklarını biliyorum zaten, konunun ana düşüncesini servis ucuz olunca servisin çalışmama ihtimali artıyor diye düşünmeyelim genel konuştum ben, ama bu bir yandan da doğru bir düşünce çünkü örneğin şuan 1 k izlenme en en ucuz 1 tl diyelim çünkü fiyatlar artmış, e siz gidip bunu 0.05 e satan panel görür iseniz bu servisin çalışıyor olma ihtimali düşüktür, ucuz da olsa pahalı da olsa fark etmez genel anlamda bu iş böyle sunuluyor bunun daha iyi olması lazım.
Evet hocam bu pek mümkün değil bu yüzden özellikle Rusya ve Hindistan sistemlerini araştırmanızı tavsiye ederim bu bölgeler tamamen kendi hizmetlerini sağlıyor (hepsi değil) emin olun 0.05 olan çalışma ihtimali daha yüksek ucuz olması sistemin hızlı ve stabil çalıştığını gösterir daha önceden her yerde 1k 400TL olan ürünü sadece 5 saatliğine 1k 5TL yaptım 2M Sipariş aldım stok bitti ve direkt kapattım servisi ana sağlayıcı ben olduğum için
bu süreçte benden api ile çekenler hala satmaya ve bekletmeye devam ediyordu

)) 2 gün sonra servis çalışmıyor diye yazan oldu yani sen düşün yani kısa süreli bi kampanya yaptık duyulmak için o kadar 🤣 onlar hala kendi panellerinde satıyormuş 😆 demek istediğim site sahipleri belki 10 siteden api çekiuor hepsini takip etmeleri çok mümkün olmuyor.