resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
“panelde fiyat ucuz olduğunda servisin çalışmama ihtimali çok artıyor”
hocam şimdi SmmPanel dediğimiz olay ana panellerden api ile hizmet sunuluyor konunun ucuzlukla kesinlikle alakası yok. bu hizmeti sunan panellerden çekile çekile belki 10-20 tane smmpanel değiştirip çekiliyor.
birinde bakiye kalmadıysa beklersin aslında hiç biri ana bayi değil.
ana bayi olduğunu iddia edenlerde var elbette ama maalesef ki onlarda farklı bir sistemden api çekiyor. İşin özeti konunun para ile alakası yok.

SmmPanel sahipleri de bu durumda birşey yapamaz sürekli servisleri test edemez çalışıyor mu çalışmıyor mu diye…

bu sektör’e daha smm panel bu kadar aktif ve yaygın değilken başladım o yüzden burada birilerini suçlamamanız gerek.

sorun belki api aldığı yer belki başka bir yerden onlarda başka bir yerden onlarda başka bir yerden böyle devam ediyordur en başta stabil olur sonra sorun yaşanabilir belki aralarından biri vs kapattı veya kaldırdı yani olay tamamen bundan ibaret…
Hocam şikayet değil eleştiri yapıyorum, api sistemi ile çalıştıklarını biliyorum zaten, konunun ana düşüncesini servis ucuz olunca servisin çalışmama ihtimali artıyor diye düşünmeyelim genel konuştum ben, ama bu bir yandan da doğru bir düşünce çünkü örneğin şuan 1 k izlenme en en ucuz 1 tl diyelim çünkü fiyatlar artmış, e siz gidip bunu 0.05 e satan panel görür iseniz bu servisin çalışıyor olma ihtimali düşüktür, ucuz da olsa pahalı da olsa fark etmez genel anlamda bu iş böyle sunuluyor bunun daha iyi olması lazım.