Merhaba arkadaşlar bugün size uzun süredir tecrübe ettiğim smm panel deneyimimi aktaracağım bu zamana kadar çok panel kullandım ve hala kullanıyorum ve panel arıyorum, ama aradığım gibi bir panel bulamadım kullandığım panellerin hepsi Türk tü ama doğru düzgün bir panel yok hepsi çöp isteyen kendi üzerine alınabilir isteyen alınmayadabilir her sektör eleştiriye açıktır
Araştırma yapıyorum panel arıyorum r10 a bakıyorum yüksek hacimli sipariş verdiğim için rekabetçi fiyatlı panel bulmaya çalışıyorum çünkü yüksek siparişte 10 20 kuruş bile çok fark ediyor, paneli buluyorum üye oluyorum, bakiye yüklüyorum bir bakıyorum servis çalışmıyor, sonra anlıyorum ki smm panelde fiyat ucuz olduğunda servisin çalışmama ihtimali çok artıyor, en son bu davamdan vazgeçtim dedim ki başlarım parasına pahalı olsa da fark etmez yeter ki işim görülsün bu sefer fiyat farketmeksizin birçok panele üye oluyorum sipariş geçiyorum bakıyorum servis çalışmıyor, örneğin serviste siparişin hızlı tamamlanacağı yazıyor 10-15 dakikada hemen başlayacağı yazıyor aradan iki gün geçiyor servis daha yüzde 10 u yeni tamamlıyor,
Tabii ki bu işte sabırlı olmak lazım beklemek lazım ama o servis o %10'u da bitiremiyor tamamlayamıyor, bazı panellere bakıyorum servis artık çalışmayı bırakmış sağlayıcı artık hiçbir şey göndermiyor üye oluyorum servisi kullanıyorum servisin çalışmadığını görüyorum, desteğe yazıp durumu anlatıyorum panel sahibi daha o dakika servisin çalışmadığını yeni anlıyor, servisin çalışmadığından haberi bile yok, örneğin serviste hızlı yazıyor hızlı diyene bin şahit, yüksek fiyatlı servisten yararlanıyorsun gelene kadar şükrediyorsun, hiçbir şekilde tam evet bu güzel bir smm panel dediğim panel bulamadım, arkadaşım madem ilgilenmeyeceksin bu paneli kurma madem servislerine bakmayacaksın r10 da konu açma, reklam verme, bizi paneline üye etme, ne bizim vaktimizi çal nede bizim zamanımızı çal, sanki çoğu panel kurulmuş bırakılmış gibi global panel hiç denemedim eğer kullanıp memnun olduğunuz bir global panel var ise önerebilirsiniz arkadaşlar