softmush adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sadece scripte blog kısmı ekledim diye gitti tüm sıralama o da birşey mi
çok can sıkıcı hocam ya el emeğiydi yine üzülüyor insan

FreeLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam burada ki çoğu kişi tema değişikliği hiti düşürür diyecektir ama bana göre önemli olan link yapısı . Örnek /kategori/konu şeklindeki link yapısı değişmemiş ise veya noindex , site haritası gibi ayarları gözden geçirirseniz ve haritayı sc den tekrar yollarsanız bence 7 gün içinde hitleriniz düzelir
Onu özellikle kontrol ettim herhangi bir değişiklik yoktu yeni kurduğum tema zaten mevcut temanın yenilenmiş haliydi. Önceki halinin yedeği mevcuttu all in one ile almıştım tekrar kurdum ama ne fayda

WxTimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz tema değişimlerinde yeni bir subdomain üzerinde düzenlemeleri ve yazıları tamamen geçirip (link yapılarına kadar) daha sonra tema değişikliği yapıyorum bir sorun yaşamadım daha hocam aklınızda bulunsun
hocam all in one migration ile yedeği almıştım zaten ama url yapısı vs değişmedi hiç çünkü mevcut temanın yenilenmiş haliydi. kontrollerimi de sağlamıştım.

Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Yapacağınız tek şey, kullandığınız temanın kendi seo ayarları varsa kapatmanızdır. (eğer ki kendi sitenizde önceki tema ile ayarlarında seo eklentisini kullanıyorsanız).
Link yapılarınızı kontrol ediniz, ayrıca tema değiştiniz ama analitik veya metrica kodlarını head ve amp head kodlarına yerleştirdiniz mi i? bunu teyit ettirin kontro lederek hocam.
hocam eskiye döndüm zaten de yedeği kurdum vs her şey eskisi gibi mevcut ayarlar vs ama düzelmedi.

turanay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni tema neydi hocam. Özelden yazabilirsiniz. Ondan kaynaklıysa kullanmayalım. Son aldığım tema çok iğrenç. Değiştiremiyorum bende
karalamak gibi olmasın hocam paylaşmasam daha iyi olur