çok güzel değişim. sporla desteklemen yetmez beslenme çok ayrı dikkat etmelisin.
haftada 3 aralıklı oruç çok faydasını görürsünüz.
bende 6 ayda 35 kg verdi. 125 den 90 a geldim. ufak defek çatlamalar oldu karın tarafında, yüzme ve yazın güneşlenme yaptım yüzde 20-30 etki etti ama tam anlamıyla gitmedi ama günden güne iyleşiyor öneriler varsa bende bu konuda alabilirim.

tek yaptığım günde çift idman öğlen ağırlık antrenmanı boks çok sağlam akşam da 1 saat veya 1.20 dk yürüyüş kuğu gibi süzüldüm.. dolabım elbisleerim yarısı terzi yardımı ile küçüldü yarısı ihtiyaç sahiplerine gitti. 2xl giyiyordum bazen 3 xl şuan L beden cuk diye oturuyor. elbiselerim harika şekilde yakışmaya oturmaya başladı. kolları çok güzel hacimlendi.

halen spor ile uğraşmamdaki amaç tabi ki sağlık ama en çok motive eden thsirtin içine girerken yakışması.

sadece o define sürecinde kastan kaybettimişim diyetisyen öyle söyledi İSOALTE Whey protein alırsan eğer kas kaybını en aza indirebilirsin karbonhitratı çok az protein ihtiyacını karşılıyor.

süreçte takviye hap vs hiç bişi kullanmadım. bol su içtiğim için her gün yeşil çay içip sıvı atımını hızlandırdım.

haplara vb şeylere lütfen para harcama boş şeyler. yürüyüş beslenme ve ağırlık antrenmanı yap .

ve lütfen bu mesajımı 1 ay sonra alıntılıyarak yeni bir görsel fotoğrafını at.. merakla sabırsızlıkla bekliyorum.

zoru başarmışsın bundan sonra kolayı kalmışş...

bazı günler 4-5 den sonra tam anlamı ile beslenmeyi kes gece 10-11 de karından gelen gurultu ve sıkılaşma dahi seni motive edecektir.
biraz karışık yazdım kendime çok sevinmiştim sizin içinde çok sevindim.

son olarak düzenleme yapacağım , 2 veya 3 ayımda 100 kg eşiğinde kilo kaybı durdu. eskisi gibi kilo gitmemeye başladı 100 de belli bir süre durdum kilo gitmemeye başladı orada aralıklı orucu kullanırsın veya diyetisyen veya forumdan yine bizden öneri tavsiye alırsın benim zorlandığım tek yer o kısım oldu. piskolojikmen kötü oluyorsun yememene rağmen kilo yavaş gitmeye başlıyor bence orada vücüdü şaşırtmanı istiyor. çok tecrübeli değilim ama sıkı iradenin karşısında asla kimse duramaz.
instagram a ekliptiks yazarsanız hesabım 3 postuma bak hatta beğeni at seni takip de edeyim ( dileyen herkes ekleyebilir ) r10 dan arkadaşlara gt yapıyorm. before after gör ( : orada daha kötü fotoğraflrarım vardı şişman paylaşmamıştım ( : daha kötü haldeki fotomuda atayım sana bu arada o postumdan bu yana 11 ay geçti ve şuan tamami ile kas kütlesi ekledim o fotalara ek.