Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al-Hilal 45 Milyon Euro maaş vermeyi teklif etti.
Juventus 16 Milyon Euro maaş vermeyi teklif etti.
Manchester United 15 Milyon Euro maaş vermeyi teklif etti.
Arsenal, Chelsea, Barcelona gibi takımlarında daha düşük teklifleri var.

Yukardakiler maaş teklifleri, Napoli'nin istediği bonservisi vermeye hazır Al-Hilal, Arsenal ve Manchester United vardı. Daha ne olsun illa Real Madrid, Manchester City, Barcelona falan mı olsun hocam. Bence var adam parayı seçse zaten araplara giderdi, şunu biliyordu gideceği diğer takımlarda kaliteli başka forvetler var muhtemelen sürekli 11 oynayamama endişesiyle Galatasaray'ı seçti.
avrupa kulüpleri direkt 11 e almayacağı oyuncuya en az 80 verir mi hocam kimi 80 ve üstüne almışta yedekte oturtmuş Osimhen salak mı her sene avrupada en az çeyrek final, yarı final, final gören takımlar yerine her sene bir ortalama avrupa takımına elenen türk takımına gelmeyi tercih etti. Farkındaysan kiralık geldiğinde bile herkes kesin gideceğini biliyordu ama avrupa kulüpleri niyeyse almadı. Bu arada ben öyle fanatik falan değilim küçüklükten beri bjkliyim ama maç izlemem maç sonu yorumlarına falan bakmam bütün türk takımları ne zaman avrupaya gitse eleniyor bjk bile rezalet takımlara elendi geçtiğimiz 4-5 senede. Ben osimhen kötü falan demiyorum türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi santrafordur ama galatasaray bonservisini almışken hem de taksitli başka bir yere gidemez isteyen de yok diye düşünüyorum.