brkyakdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar değerli hocalarım. 29 yaşında birisi olarak, 22-23'lü yaşlarımdan beri kilo problemiyle uğraşan birisiydim. Kullandığım psikiyatri hapları biraz iştahı açtı birazda bende yemeyi sevince kilo alımını durduramadım. Şehrimde denemediğim diyetisyen , denemediğim spor salonu kalmamıştı. Ama bir türlü istikrar sağlayamıyordum. 10 Kilo verip 20 kilo olarak geri alıyordum. Zayıflatan tok tutan iğnelerden dahi kullandım (Saxenda,Ozempic) onlara bir süre sonra vücut alışmaya başladı ve iğneye tepki vermemeye başladı. Çevrem çok diyordu mide ameliyatı ol diye ama işte sağda solda mide ameliyatından öldü haberlerini okuyup duyunca dahada bi endişe kaplıyordu beni. Kimisine göre bu ameliyat sağlıklı değil kimisine göre sağlıklı herkesin düşüncesi farklı tabi. En son tartıda 185 KG'yi gördüm. Dedim 200'e doğru gidiyorum. Hareket kabiliyetlerim kısıtlanmaya, uykuda nefes alamamaya başladım. Dedim ya uykuda öleceğim yada ameliyattan öleceğim. En azından ameliyatta yaşama şansım gene var. Bir cesaret mide küçültme ameliyatı oldum. Midenin %80'ini aldılar. Spor desteğiyle ilk 1 ayda 30 kg verdim. Göbekten gitti ama en çok benim ve çevremin farkettiği yüzden çok gitti. Aşağıya müsadenizle kilolu yüzüm ve güncelini bırakıyorum. Şu an hareketlerimden, uyku düzenime, nefesime kadar herşey düzeldi. 30 kiloda bile fark ettiyse ideal kilomda kim bilir ne kadar fark eder.

Yüz hatlarımın belirgin olması, yanaklardaki dolgunlukların neredeyse tamamen gitmesi vb aşırı şu fotoğraf beni mutlu ettiği için nacizhane mutluluğumu burayla paylaşmak istedim.

Herkese mutlu bir akşam dilerim, geceniz güzel olsun

Büyük başarı hocam tebrikler umarım devamlılığı gelir sarkık deri ile de moralinizi bozmayın o da çözülür