evimde turksat kablonet kullanıyorum herhalde bı 5-7 sene arası kullanıyoruz kendımı bıldım bılelı bu ınternet var ev 100 m2 felan evı soyle anlatayım sızlere modem oturma odasında duruyor yan oda da benım odam var toplanız 6 adım mesafede mutfak mutfagın 2 yan odasında yatak odası var . yatak odasından ınternet hıc cekmıyor mutfaktanda kapısından cekıyor harıcı ınstadan felan bır sey ızlersenız sureklı donuyor. turksatın musterı hızmetlerı ıle bır donem o kadar arama yaptım kı bır kere sıze yapacak bır seyımız yok dıyıp suratıma kapattılar ayrıca teknık desteklerı de bır o kadar kotu eskı bır bılgısayarım vardı o donem gelıp bılgısayar al dedı

bu arada kullandıgım paket de 6 ya kadar 100 mbs 6 dan sonra sabah 4 e kadar 25 mbs paketı kullandıgınız ve problem yasamadıgınız ınternet saglayıcı var mı lutfen kod ıcın vs onermeyın ınternet fırmalarını bır de modem kullanıyorsanız hangı modemı onerırsınız bulundugum bolgede fıber yok 100 mbs desteklıyor ınternet dıye gorunuyor vdsl dıye gecıyor sanırım