sessizveda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşla ben de telefonda görüştüm, whatsapp yolu ile de iletişim kurmuştum. O dönem kazançların çok yüksek miktar olduğunu ve bunun aslında biraz anlamsız olduğunu anlatmıştım hatta kendisine kazançların bu şekilde gelmesi takdirinde sürekli insanların dönüp dönüp uygulama yaptıracağını bir nevi sınırsız bir kazanç olduğunu söylemiştim o da bana böyle müşterileri olduğundan bahsetmişti.

Fakat galiba ben diğer arkadaşlara göre biraz şanslıydım. Öncelikle konusunda sadece satın alım mesajları vardı, geri dönüt kimseden yapılmamıştı kafamda bu bir soru işareti oluşturmuştu kendisi ile de görüşmelerimiz sırasında iade konusunu sormuştum bana iade olmadığını söylemişti sonrasında da sanki bir kıyak geçiyormuş edası ile merak etme bir problem olursa öyle ortada bırakmıyoruz problem olan müşterilerim oldu hiç olmadı paralarını iade ettim demişti.
Allah söyletti herhalde o iade meselesini çünkü ondan sonra da iyice soğudum bu işten zaten.

Ayrıca burada bazı kişilere karısı olduğundan, çocuğu olduğundan, kız kardeşi olduğundan bahsetmiş bana bunların hiçbirisinden bahsetmedi hatta bir ara erkek kardeşi olduğundan, o’na bir e-ticaret sitesi kurduklarından ama kardeşinin ilgilenemediğinden dilersem uygulama yerine onun satışını yapabileceğinden bahsetmişti. İyi ki o’na da girmemişiz.

O sırada son paket hakkında görüşmeler yapıyorduk ama para daha tam değildi bana taksit ve benzeri gibi tekliflerde bulunmadı açıkçası ben de hiç yeltenmedim o zaman param olsa ne yalan söyleyeyim burada ki kimliğine güvenerek kafamda soru işaretleri olmasına rağmen girerdim.

ve @PrimeSoft; adlı arkadaşa da özellikle bir teşekkürü borç bilirim. Kendisi bana biraz kızgın, bir ticaret yapmak istedik ama yoğunluğum sebebi ile kendisine ciddiyetle dönüş sağlayamamıştım o yüzden biraz sitemkar bir konuşma geçmişti aramızda son görüşmemizde ya da ben öyle algıladım bilemiyorum ama o’nunla da konuştuğum dönem bu arkadaşı kendisine de sormuştum o’da bana tavsiye etmediğini söylemişti. Bu işe girişmemem konusunda açıkçasını söylemek gerekirse kendisinin de katkısı oldu tekrardan, teşekkürler.
Herkese farklı bir yalan söyleyen bir karaktersiz dediği gibi 2 çocuğu var el kadar çocuğa haram yedirmeye de utanmıyor savcılık ve faturasız satış yaptığı için maliyeye gerekli şikayetleri yaptım kız kardeşi edanur atabey in hesabına paraları aldığı için işin sonunda onunla muhattap olucaz mahkeme de, Uğur adında bir kardeşi yok hesabı çaldığı kişinin öyle bir kardeşi var büyük ihtimal panelden sorgulayıp asıl hesap sahibini hedef göstermek için kardeşim uğur öldü diyip milletin fatihasını bile dolandırarak aldı size de geçmiş olsun ucundan dönmüşsünüz.