To apomero restorana giderseniz oradaki yol çok dar sadece orada dikkat edin bi 600-700 metre kadar, onıun haricinde sokaklar dar değil gayet normal. Google haritalar cok iyi calisiyor sizi çıkmaz sokağa sokmaz. City point kendisi de araç kiraladığı icin otelin etrafında hep araba olur, ama yakınlarda bir yer bulabileceğinizi düşünüyorum, gerekirse otele danışırsınız sizin icin bir yer ayarlarlar , öncesinde arayıp bilgi de alabilirsiniz genelde mesai saatlerinde Türkçe bilen birileri oluyor. Tabi gezip döndükten sonra city point etrafına arabayı park edip merkezi yayan gezmeniz gerekecek çok uzak yerler değil yürünebilir yani.

Arabayla çıkacaksanız da, gemiye en son sokarsanız arabayı, çıkarken kimseyi beklemezsiniz, en önde düz bir şeklide olur, zaten bebek oldugu icin muhtemelen sizi gümrük kuyrugunda polisler hemen en öne alacaktır, orada öyle bir güzellik var, (benim oğlan büyüdüğü icin artık olmuyor ) gümrükten ilk geçeceğiniz icin de ilk arabayı çıkarır devam edersiniz, dönerken sorun değil dönerken cunku bizim limanda yer oldugu icin önce arabaları çıkarıyorlar sonra gümrüğe gidiyorsunuz.

Bu arada gideceğinzi köylerde veya diğer merkez harici yerlerde Free Parking tabelasını her yerde göreceksiniz bu yüzden araba park etme gibi bir derdiniz olmaz, sadece merkezde olabilir. Bir de merkezde ortada bir kazı alanı var otele yakın bir yer, oralardaki cadde üstü park yerleri aylık abonelikle, mavi çizgili yerler, oraya arabayı koyarsanız eğer bir süre sonra 10€ ceza yiyebilirsiniz, ben yedim bir şey olmuyor otomatik bi sistemleri yok kağıda yazıp koyuyorlar ama aklınızda olsun.