Eldivenden ceza kesiyor fakat bağlanmanda eldivenden mi oldu ?
Geçmiş olsun eldivenden ceza yazabilir ama cezanın motorla ilgisi yok nasıl olurda motor bağlanır nasıl kanunmuş bu kask daha önemli kasktan ceza yiyenleri çok gördüm ama hiçbirinin motoru bağlanmadı.
Makbuz verdiler ya size, ona bi bakabilir misiniz hangi madde. Ona göre yönlendirebilirim sizi.
Hocam makbuzu bi atsana sana zahmet gözlükde zorunlu ondan ceza kesmiş mi bu yasayı polisler bile ayıkmadan mı çıkardılar ben anlamadım kask ceza yazıp gönderiyolardı
Yapmayın lütfen. Makbuz olmadan işlem yapılmaz. Eldiven yok diye bırakın araç bağlamayı, ceza bile yazılmaz. Bir haber okumuşsunuz anlıyorum ama neden olmayan bir şeyi söylediniz, onu anlamadım. Gelen zamlar, vergiler vs.. hepsinden ben de rahatsızım ama eleştiri yapmak için olmayan şeyleri olmuş gibi söyleyemeyiz.
son 3 yıldır radarın pusunun cılkı çıkmıştı, gece alkol kontrolü ara sokağa kadar inmişti. evet kontroller olsun ama bunun caydırıcılıktan ziyade para kazanma modeli olduğunu bu kadar belli etmemeleri gerek. şimdilerde tüm bursada geceli gündüzlü seyyarlı - hareketli - sabitli eds tüm güzergahı kurdular trafiği komple felç ettiler son 2 haftadır. artık haber sayfalarında güzergahını saatlerini paylaşıyorlar açık açık. insanlar artık google haritaları açıp geziyor ezbere bildiği yol olsada biri bişey var marklamışmı biri yolu değişelim gerekirse diye bakmak için kırk takla atar hale gelmiş.
alkol testini arabaya bile taksalar memnun olurum. Çok dava gördüm. Ölen öldüğü ile kalıyor.
örnek vermek için yazdım, elbette bende isterim ama malesef alkol zengin işi. trafikte asıl tehlike artık çevirmede promil çıkmayan ama kafa cayır cayır gezen junkieler. ben daha çok olayın suistimalinden dem vuruyorum.
Kuyulu taşlı bir atasözü ile cevap vermek isterdim ama mazallah çevirmeye falan takarlar gençliğimizi yakarlar 😁
Size bir ceza kesildiyse elinize makbuz verilir, verilmediyse bile E-Devlet üzerinden cezayı görebilirsiniz. Eğer bunlara sahip değilseniz motorunuzu bağlayan kişilerin gerçekten polis olup olmadığını sorgulayın.
başkasının motoruna ceza yazmaya kalktilar benim olmadigini soyleyince neden soylemiyon diyolar bide
Algı ve yalan haber ile halkı galeyana getirmeye çalışılan bir konu
Ne zaman ki ceza makbuzu veya e-devlet/ivd gib üzerinden gelen ceza tutanağı iletir arkadaş o zaman sorun yok.
Bazı yerleri bilerek karaladım biri alıp kullanmasın diye gereksiz yerler zaten. Cezada gelince aynı şekil konuya ekleyeceğim. Bu aracımın çekildiğine dair ödediğim tutar 2080 tl çekici ücreti 200₺ otopark ücreti. Ceza gelince onuda ekleyeceğim.