Sene 2017 Uniden mezun oldum bir yapım şirketinde ise girdim. Sonra 10 ay çalıştım patronun yeğeni torpille bize müdür oldu hakaret ediyordu bende dayanamadım bir gün bende hakaret ettim sonra üzerime saldırdı kendimi korudum çok bilendi bende istifamı yazdım çıktım güzel kurumsal bir sirketti. Sonra Dijital alana başladım keşke başlamaz olaydım. Bir türlü o kadar çabaya rağmen dikiş tutturamadım. Hiçte pes etmedim ama artık gerçekten yoruldum çünkü o kadar emek verdik hiç bir yere gelemedik benimle başlayan adamların hepsi yürüdü gitti ben bir türlü başaramadım onlar çıkarken ben düşen adam oldum. Çok yere başvurdum kimse beni almadı artık yaş 30 u da geçti artık daha zor bir hayat beni bekliyor. Temmuz ayında evlendim işlerim iyi gidiyordu tam dedim ki Sıra nihayet bize geldi. Önümdeki bütün işler bitti şu anda 0 proje var. 2-3 aydır borcu borçla kapatıyorum. İs beğenmiyor da değilim markete cafeye restorana bulduğum her ilana da başvurdum ama artık çok yoruldum böyle sürekli düşmek bir yerden sonra çok koyuyor.