on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
denk geldiğim 1-2 konu olsa yardımcı olayımda.. off topicini çoğu yarısı fazlası soru konusu oluyor hocam.. benim anlatmak istediğim siz şansa göre taşıyorsunuz 1-2 tane geri kalan off topicte ben bunların hepsini yardım amaçlı nasıl report edeyim?
Şimdi açtığınız konulara baktım. Hemen hemen hepsi Off Topic kategorisinde duruyor. Son açtığınız konu "Sorum Var" kategorisine taşındığı için böyle bir konu açmışsınız. Konular şansa göre taşınmıyor. Konular, raporlara göre taşınıyor. Ayrıca kategoriden sorumlu arkadaşlarımız, konuları mümkün mertebe uygun kategorilere alıyor. Sizin 1-2 konunuz taşındı diye, genelleme yapmanız ithamdan öteye geçmez. Yönetici arkadaşımız gayet güzel bir şekilde cevaplamış ama hala "siz şansa göre taşıyorsunuz 1-2 tane geri kalan off topicte ben bunların hepsini yardım amaçlı nasıl report edeyim? " diyorsunuz. Eğer bu durumdan rahatsızsanız, taşınmasını istediğiniz konuları rapor etmelisiniz ki, kategoriler istediğiniz gibi olsun. Siz "ben yapamam", o "ben yapamam derse, gözden kaçan konular elbette olacaktır. Ayrıca "ayarsızlık" gibi kelimeler kullanmanız, konu içerisinde kullandığınız üslup ve sizinle aynı görüşte olmayan birini "yeni üye" diye hafife almanız da, niyetinizi gösteriyor. İğneyi kendinize batırdıktan sonra çuvaldızı bize batırabilirsiniz.