Merhaba, Aşağıdaki özelliklere sahip bir VDS hizmetine ihtiyacım var ve servis kalitesinin sorunsuz olmasını öncelikli olarak talep ediyorum:- RAM: 8 - 16 GB
- Disk: 70 - 120 GB NVMe SSD
- İşlemci: İhtiyaca uygun, kesintisiz performans sağlayacak CPU kaynağı
- İşletim Sistemi: Tercihe göre Linux veya Windows
Sunucuda ve sitede herhangi bir hata yaşanmaması kritik önemdedir. Özellikle:
- This Account has been suspended. Contact your hosting provider for more information.
- 404 Error.
- 504 Error.
gibi durumlar kesinlikle oluşmamalıdır. Bu nedenle aşağıdaki şartlar benim için önceliklidir:
- Hesap ve servis stabilitesi: Faturalama ve kullanım limitleri net olmalı; hesabın askıya alınması engellenmelidir.
- Kaynak garantisi: CPU, RAM ve disk alanı belirtilen değerleri her zaman karşılamalıdır.
- Güvenlik önlemleri: Firewall, antivirüs ve diğer güvenlik önlemleri etkin olmalı; zararlı yazılım veya spam kaynaklı askıya alma yaşanmamalıdır.
- Yedekleme ve veri koruma: Düzenli yedekleme sistemi olmalı; veri kaybı riskine karşı önlem alınmalıdır.
- Yönetim ve güncelleme: Sunucu işletim sistemi ve kontrol paneli güncel tutulmalı; teknik destek hızlı ve erişilebilir olmalıdır.
- Disk ve performans: NVMe SSD disk ile yüksek hızlı veri erişimi sağlanmalı; disk IO kaynaklı hatalar engellenmelidir.
- Uptime garantisi: Sunucunun sürekli erişilebilirliği için %99+ uptime garantisi sağlanmalıdır.
Bu talepler doğrultusunda bana uygun bir VDS çözümü sunmanızı rica ederim. Teşekkürler. Merhaba, Yüksek Performanslı Ryzen Sanal Sunucular Sizlerle!
AMD Ryzen Threadripper 3970X işlemcili altyapımız sayesinde maksimum hız, kesintisiz hizmet ve üst düzey performansı deneyimleyin.
AMD Ryzen Threadripper 3970X işlemcili sanal sunucu paketlerimiz. Ekonomik Serisi İntel e5-2697v2 İşlemcili sanal sunucu paketlerimiz.
Koruma Konusunda TR içi Mikrotik YD Pletx servis kullanmaktayız.
Aklınıza takılan her soruyu 0362 606 0 342 nolu whatsapp hattımızdan sorabilirsiniz.
Web:
www.serveroyun.com
E-Mail:
info@serveroyun.com
Discord:
http://discord.gg/serveroyun
Whatsapp: 0362 606 0 342
fiyat performans garantili sunucularımız ile hizmet verebiliriz.