Tamamen ölücülerin olduğu sistemde direniyoruz bu sıralar.1000₺ ye site yaparımcılar bitmediği sürece bu devri devran değişmeyecek.R10 buna da el atması lazım ama pek bakmıyorlar serbest piyasa olduğu için onlarında pek elinden gelen durum yok gibi.Bende elimden geldiğince herkese ederi fiyatı veriyorum.Geçenlerde e-Ticaret konusu açıldı teklifim 20.000₺ ydi sanırım.Arkadaşın isimini vermeyim teklifi yazdıktan sonra bana dönüşü hocam 2000₺ ye yapan var sizin fiyatlar çok uçuk fiyat politikanızı gözden geçirin dedi.Bu tip insanlar dolandırılmaya cidden mahkumlar. 2000₺ ye Mutfak alışverişini yapamazsın arkadaşım sen para kazanacağını oradan nasıl düşünüyorsun ya ?
Türkiye'de ekonomi malum, orta ve küçük tüm firmalar maddi olarak zorlanıyor. Kimse 20000₺ vermek istemez bunun bilincinde olmak lazım.
Az fiyat çok satış politikası ile ilerleniyor bu yüzden.
Yaptıkları siteleride bir düzene oturtmuşlar, hızlı kodlamak için saf AI yeterli değil kaliteli bir sonuç çıkarmak ve bunu daha ucuza yapabilmek için mevcut yazılım yazma tekniklerini amacımıza optimize ediyoruz.