Merhabalar, işlerimi kolaylaştırmak için kendi yapay zeka otomasyonumun temelini attım.
Ücretsiz ve kodlama bilmeden yapabiliyorsunuz. Nasıl yapacağınızı konunun sonunda belirttim.
🎁 Kullandığım yapay zekayı ve Prompt'u öğrenmek için yorumlara "Prompt" yazabilirsiniz.

Uğraşmadan scripti hazır şekilde isteyenlere 150 TL'den gönderebilirim.
Oldukça ucuz olan API Grok-3 mini modelini kullanıyorum. Sohbet özelliği vardı ancak gereksiz olduğundan kaldırdım. Sadece söylediklerimi yapıyor.

Örnek birkaç özelliği ekledim. Hem kendinize ufak çaplı CRM oluşturabilir. Hem de tüm işleri otomatikleştirebilirsiniz.
Bir sonraki adımda blog sitelerimi bu sisteme bağlayarak AI ile yönetmeyi hedefliyorum.

Tüm işlerimi sadece yazarak gönderiyorum.
- Örneğin "R10 şifrem 1234" yazıyorum ve şifre yöneticisine kayıt oluşturuyor.
- Ya da test.com domainini Turkticaret'ten aldım diyorum ve domain takip sistemine kayıt oluşturuyor.
- Bana yarın toplantımı hatırlat dediğimde güncel zamana göre Telegram'dan bildiriyor.
- Şu konuyu araştır ve telefonuma gönder dediğimde telegramdan gönderiyor.

ARAYÜZ:

Nasıl yapılır?
Yapay zeka kullanarak ve Grok 3 API'sine çok uygun bir tutar ödeyerek kendiniz ücretsiz kendi asistan sisteminizi kurabilirsiniz.
Ben kendime göre özellikler ekledim, siz kendinize göre ekleyebilirsiniz.
🎁 Kullandığım yapay zekayı ve Prompt'u öğrenmek için yorumlara "Prompt" yazabilirsiniz.