15 gün önce boş bir zaman diliminde kafamda belli bir algoritma vardı: cache ile hesaplara login olup evlilik sayfalarına yorum yaparak hesap kasmak gibi.

Yazılımı Cursor ve Codex ikilisiyle hayata geçirdim; bir şekilde takır takır çalışıyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım, bari paylaşayım, forumda faydalansın diye düşündüm. Görünüm için kusra bakmayın codex powershell türkçe karakterlerde problem yaşıyor onu düzeltmek için hiç uğraşmadım gui biraz kıytırık idare edin.

Hesaplara cache ile login olacaksınız. User/pass ile giriş yapmanızı tavsiye etmiyorum — onu zaten kaldırdım. Instafly ile daha önce çok tecrübem olduğu için bir hesabın nasıl banlanacağına dair az çok tecrübelerim var; bu yüzden user/pass ile login sistemini tamamen kaldırdım.

“Cache ile giriş” butonuna bastıktan sonra cacheler klasöründen örnekhesap.json ile cache’yi yükleyeceksiniz. Cache’leri Chrome eklentisi ile çekip .json olarak kaydediyorum. Eklenti linki: https://chromewebstore.google.com/de...dicdfddnkalmdm

Her butonun tahmin edeceğiniz üzere fonksiyonu belli: yorum butonundan yorum .txt'sini seçersiniz; “hedef yükle” butonundan hedef sayfaları. Ben hedef sayfaları en iyi, en sağlam kitleyi getirecek şekilde derledim — sadece evlilik sayfalarına değil, influencer'lara da yorum atıyor. İsteğe göre siz de genişletebilirsiniz; örnek .txt'leri içinde bırakacağım

Limit dk ve bekleme dk kutucukları şu görevi görüyor limit dk : belli bir zaman diliminden önce paylaşılmış postlara yorum yapar sadece, eğer girdiğiniz zaman aralığını geçmişse o postu es geçer örnek 50 yazdınız son postun üzerinden 51 dakika geçmişse es geçer, bekleme dk : kutucuğu ise hedef sayfaları kaç dakikada bir kontrol ettireceğinizi gireceğiniz yer. Ben limit dk : 60 bekleme dk : 15 dakika kullanıyorum.

Calışma saatleri kısmı anlayacağınız üzere gece calışmasın diye ekledim efektif olarak calışıyordu o kısım ama sonradan ne yaptıysam bozdum orayı yazılım ile arası iyi olan biri varsa fixleyebilir sadece o kısımda problem var onun dışında her şey calışıyor.

username kısmına kastıgınız sayfanın usernamesini girin, data oluşturuyor cünkü aynı postları tekrar yorumlamasın diye her programı yeniden başlattığınızda kasacağınız usernameninde datasını seçersiniz, aynı gönderilere işlem yapmasın diye, aslında belirli bir dakikadan sonra es geç olayını çok sonradan eklediğim için bu fonksiyon çok gerekli olmadı ama yinede kullanabilir diye tuttum.

Öneriler :

1 - Hesaplara eğer daha önce pc'den girdiyseniz cache'yi o tarayıcıdan almanız taraftarıyım.

2 - Yeni hesaplara tarihi ne olursa olsun günde 50 60 yorum attırmayın direkt fişliyorlar çünkü. Biraz pişirin hesapları öyle yavaş yavaş yükseltin limitleri.

3 - Yorum txtsine ben 500'e yakın yorum bıraktım kendi kullandığım yorumlar hep evlilik ve flörtleşme üzerine, onları istek doğrultusunda değiştirebilirsiniz ailere yazdırdım zaten.

4 - Hesapları bir gün kas bir gün dinlendir şeklinde kasın, 3 hesap kasın her gün birini kasın en mantıklı randumanı bu şekilde aldım daha önce proxy bilmem ne gibi şeyler çok denedim bir fayda falan etmiyor residentaller de etmiyor instagram bir şekilde yakalıyor useragent finger print bypass'ı bile iş görmüyor, en mantıklı örgü hesaba 2 günde bir işlem yaptırmak bu şekilde hesaplar arası dönebilirsiniz. Bugun bir hesabı yarın diğer hesabı kasın gibi.

5 - sisteminiz iyiyse bir tane virtualbox ya da win11 hyper v'e sanal pc kurup orada bırakın calışsın tool, ana pc'de de calıştırabilirsiniz problem yok ama anti falan zıplarsa aklınıza şüphe düşmesin.

Günde 200 300 istek gelebilecek şekilde kasılabiliyor hesaplar yani kurun bırakın pasif gelir çıkarsın işte size harclık yaparsınız, sonra sektör değiştirir takım sayfasına çevirirsiniz bir şeyler yaparsınız işte. Tüm kaynak açık bir şekilde ekledim zip'e dosyaları eğer aklında fikir olan varsa upgrade edip daha sağlam özellikle ekleyebilir şimdilik tamamen yorum üzerine işlem yapıyor.

Düzenli konu açma konusunda pek iyi değilim anlamadığınız kısımlar olduysa dm'den sorarsınız ben görünce cevaplarım yardımcı olurum. Kişisel hesaplarınızı önemli hesaplarınızı kullanmayın herhangi bir banlanma ya da bir şey olma durumunda sorumlu durumuna ben düşmeyeyim. Sadece sıfırdan açılmış fake profil kasma amaçlı kullanın.

Programı driveye yükledim bu linkten indirip kullanırsınız.

https://drive.google.com/file/d/1NJr...ew?usp=sharing