Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazilimla hobi olarak ilgileniyorum sunu sorayim.
Hocam neden insanlarin hayatini kolaylastiracak, odeme sistemine sahip olan global projeler yapmiyorsunuz.
Simdi siz bana hersey yapilmis ki diyebilirsiniz, peki bu gercekten dogru mu? Yani bir seyin yapilmis olmasi sizin eksiklerini gidererek benzer bir proje cikarmasina engel mi?
Odeme sistemi almak zor bunun icin SAAS disinda biraz daha gelismis seyler yapmak gerekiyor. Ornegin bir yerden veri kasip kullanilabilir hale getirip insalara analiz sunmak olabilir.
Isin bu tarafini cok merak ediyorum ve size sormak istedim.
Hocam surda insanlarin Python islerini alsaniz gunde 2-3 saat ayirsaniz bence ayda en az 100K kazandirir ya oyle dusunuyorum hatali miyim bilemedim.

Bu arada bence ***** hatta daha iyisi Upwork yonlenin. Upwork is almak kolya degil onu arastirin ama bir noktadan sonra koseyi dondurebilecek bir platformdur.
global projeler yaptım 2 tane öyle projem mevcut. 1 tanesi yatırım sunumundan döndü. fakat marketing bütçesi yok. maaşımın yarısını reklam bütçesi yapmak istemedim. Ödeme alt yapısı benim için zor bir problem değil. 1-2 günde globalden ödeme alabilecek hale getirebiliyorum. fakat altı doldurulabilir. kullanıcısı hazır proje lazım. Nasreddin hoca gibi ya tutarsa hevesi mesleğin ilk yıllarında olan birşey. Burada python işlerine detaylı bakmadım bir göz atacağım. teşekkürler