Dryas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitaplı Gezgin isimli bir blog sitem var. Daha öncesinde farklı bir isimle başlamıştım ancak sıralamalarda bir türlü yer bulamıyordum.
Genel blog sitesi veya kişisel site açmanın tek zor yanı; her alanda bir şeyler yazmak isteyiş ve istenilen özellikle de kitap önerileri gibi kelimelerde bir türlü sivrilememek

Bu konuda öneriniz var mıdır?
Inanilmaz emek vermissin ama arama hacimli olan konulara yonelmemissin, daha cok gunluk gibi olmus.
Dogru sectigin konular var ama bunlar da desteksiz kalmis.
Mesela Ceviz Yetistiriciligi konusu sadece birkac gozleme yer verilmis, halkbuki yetistirme adina tum detaylarin olmasi gerekirdi.
Kitap onerisi cok guzel ama icerik az.
Bu arada baslaiklarin sadece kitap adi olmasi iyi degil, cunku biri o kitavbi okumamis ki gelsin aratsin.
Su sekildede olur, yazilimcilar icin 10 kittap onersi, lise ogrencileri icin kisisel gelisimi icin 10 kitap onerisi seklinde yapsan ve iclerinde kitalari versen harika olur.
Kitap isminden ziyade neye kfayda sagladigi konusu amaci bunlar onemli, atiyorum daha iyi bir surucu olmak icin 10 kirap onerisi, dogayi sevenler icin 10 kitap onerisi.
Illa tek kitaptan gideceksen kitabin yaninda birsey yaz. Mesela 1984 yerine 1984: Politik ve Distopya Romani BAsyapiti gibi... Hani kitabin turunu baslikta gecir ve makale icinde olsun aciklamada olsun birde tavsiye kelimesini gecirirsen o turde roman arayanlar genelde tavsiye sekilde arattigi icin aramalara duser.
Cok detay var biraz degindim iste...