raSearch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailende boşanma hikayesi var galiba
Hayır yok,ama yine hasta bir varlık olduğunun göstergesi ile saçma sapan fikirler üretmeye başladın
Hani bilip bilmeden geçen sefer çoluk çocuk sahibi olmadığıma karar verip o minvalde laf atıp da uyarı yediğin mesaj gibi...
Gerçekten doktora git, yada az delikanlı ol dediğin gibi mahkemeyi aç ben seni tedavi ederim adını soyadını öğrenince
Acıdım dava açmıyorum dedin ya, bak sana kaç kere daha laf attım dava açman için dediğim gibi özelden bilgilerimi verebilirim kimlik tespiti ile bile vakit kaybetmeyelim en azından lafının arkasında durmuş olursun da çoluk çocuğunun yüzüne erkek adamım ben diye bakmaya devam edebilirsin

Bu arada senin ailede de korunma ve çocuk yetiştirme konularında eksik bilgiler var sanırım, sağlıklı bir aileden böyle bir birey çıkması zor çünkü en azından tedavi veya destek almayı reddetsen bile zorla dahi olsa götürürdü bilgili bir aile...En azından böyle sorunlu tipler ile uğraşmaz hatta böyle sorunlu tiplerin yetiştirdiği çocukların da ilerde topluma sorun olması riski ile karşı karşıya kalmazdık...
Yada en basit seçenek ile seni evlendirmezler, topluma katkı sağlarlardı kendi halinde anne babanın evinde şamar oğlanı gibi yaşamaya devam ederdin ama ailede başlıyor her şey demek ki eksiklikleri çokmuş...