DownNessur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Aşağıdaki özelliklere sahip bir VDS hizmetine ihtiyacım var ve servis kalitesinin sorunsuz olmasını öncelikli olarak talep ediyorum:
  1. RAM: 8 - 16 GB
  2. Disk: 70 - 120 GB NVMe SSD
  3. İşlemci: İhtiyaca uygun, kesintisiz performans sağlayacak CPU kaynağı
  4. İşletim Sistemi: Tercihe göre Linux veya Windows
Sunucuda ve sitede herhangi bir hata yaşanmaması kritik önemdedir. Özellikle:
  1. This Account has been suspended. Contact your hosting provider for more information.
  2. 404 Error.
  3. 504 Error.
gibi durumlar kesinlikle oluşmamalıdır. Bu nedenle aşağıdaki şartlar benim için önceliklidir:
  1. Hesap ve servis stabilitesi: Faturalama ve kullanım limitleri net olmalı; hesabın askıya alınması engellenmelidir.
  2. Kaynak garantisi: CPU, RAM ve disk alanı belirtilen değerleri her zaman karşılamalıdır.
  3. Güvenlik önlemleri: Firewall, antivirüs ve diğer güvenlik önlemleri etkin olmalı; zararlı yazılım veya spam kaynaklı askıya alma yaşanmamalıdır.
  4. Yedekleme ve veri koruma: Düzenli yedekleme sistemi olmalı; veri kaybı riskine karşı önlem alınmalıdır.
  5. Yönetim ve güncelleme: Sunucu işletim sistemi ve kontrol paneli güncel tutulmalı; teknik destek hızlı ve erişilebilir olmalıdır.
  6. Disk ve performans: NVMe SSD disk ile yüksek hızlı veri erişimi sağlanmalı; disk IO kaynaklı hatalar engellenmelidir.
  7. Uptime garantisi: Sunucunun sürekli erişilebilirliği için %99+ uptime garantisi sağlanmalıdır.
Bu talepler doğrultusunda bana uygun bir VDS çözümü sunmanızı rica ederim.
Teşekkürler.
Merhaba,

PM üzerinden iletişime geçilmiştir.