Gerçekten konu içeriği ile alakalı neredeyse hiçbir cevap göremedim.

Eğer canın sıkılıyorsa, hayatında farklı bir dönem olsun diyorsan mevcut yaptığın işlere dönmek için dört gözle beklemek istiyorsan git hocam.

Bende bedelli gittim. Gece aksiyon olsun diye yat saati sonrası başka yerlere gidenler de vardı. Benim gibi gün erken bitsin diye uyumaya çalışanlar da vardı.

İçindeki kişiliği bilmeden bir şey diyemem. Benim için büyük bir gereksizlikti. En basitinden,

Komutan diyor ki sabah traş alacaksın akşam olunca sabaha kadar sakalın çıkıyor. Sisteme karşı olan harika gencimiz sabah 5 dakika beklememek için akşamdan olmaya devam ediyor.

Komutan diyor ki boy sırasına göre dizil. Arkadaşlığın daha önemli olduğunu düşünen 2 metrelik silah arkadaşımız 1.70lik adamın yanına geçiyor.

Komutan diyor ki silahlarını oynama (eğitime gideceğimiz esnada silahı verdiler içi boş ama oynama deniyor) çok meraklı o genç, tak tak tak kurma kolunu çekip duruyor.

İnsanların genel olarak yaptıkları bana çok garip geldiği için bir ay bana 6 ay gibi geçti zaten. Bunun yanı sıra askerde zaten kesinlikle hasta oluyorsun. Bilerek hastaneye gitmiyorsun gün uzamasın diye eziyet çekiyorsun.

Hayattan tat alamıyorsan ve değişiklik arıyorsan yukarıdaki arkadaşların dediği gibi günün planlanmış, düşünce yok sadece oradasın. Buyur git.

Ama tam tersi ise devam et işine