Hem ekim yaptırmış hem protez kullanmış biri olarak tecrübelerimi ileteyim.
36 yaşındayım yaklaşık 7-8 yıl önce ekim yaptırdım fakat dökülmeler devam ettiği için ektirmenin bi faydasını görmedim ilk 1-2 sene seyreklik gitmişti ama sonra yine komple açıldı
birde operasyona değineyim hani gerçekten öyle bir acı yok yatırıp öpseler okadar acımaz herhalde kaç tane uyusturmak için iğne yaptılar sayısını hatırlamıyorum 5 dakıka sonra yıne hıssedıyorsun acıyı tekrar yapıyorlar vs vs
Protez e gelince yaptıracagın yer cok onemlı cunku at seyıne kelebek konmus gıbı duruyor bazıları cok arastırdım ve bı yerde karar kıldım gercekten basarılı idi ikinici yi de oradan sipariş verdim.
protezin ömrü kullanıma baglı tabı ama ortalama 2 yıl zorlarsan 3 yıl da kullanırsın.
bakımına gelırsek paran var ıse gıt merkeze yaptır tadından yenmez (ayda bır derler ama 15 gunde bır yaptırıyorsun yoksa akma yapıyor bantlar özellikle yazın )
kendım evde yaparım dersen bı sure sonra üşeniyorsun zaten ayda bir yine tıras olmaya kuafore mecbur gıdıyorsun hem tras hem bakım boyası acıyor ayda bı boya yaptırıyorsun.
ben yazın kullanıyorum kısın sıfır a vurup bere ıle takılıyorum genelde
Not protezden cıkacak ucacak vs dıye korkma tatıl e vs gıderken yenı bakım yap denız havuz ıstedıgıne gır hıc bısey olmaz cok saglam yapısıyor bakımını gecıktırme 15 gunden sonra bantlar aktıgı ıcın yavas yavas kalkmaya baslıyor.

Önerim: sacların cok seyrek ıse ve dokulmeye de devam edıyor ıse ektırmeye gercekten ugrasma hep parana yazık hem acı cekeceksın.