Ülkemizdeki sorunları bu kadar küçümsemenizi gerçekten anlamıyorum. Evet, ortada bir soykırım var, evet, kadınlara ve çocuklara yapılan büyük bir zulüm var. Ama pankart açarak ya da sokakta insanları rahatsız ederek bu acıları dindiremezsiniz. Gerçeklikten kopmuş bir tepki bu. Bir düşünün; bu ülkede küçük bir işletme sahibi olsanız, 15–17 yaşındaki iki çocuk beline tabanca takıp sizi öldürebilir. Kız kardeşinize, eşinize laf atarlar; siz tepki gösterirsiniz, sonunda canınızdan olursunuz. Sonra da “SSÇ” deyip olay kapanır. Peki bu sorunlara aynı hassasiyeti gösteriyor musunuz? Gerçekten ses çıkarıyor musunuz? Kusura bakmayın ama bu tepkiler bana ne samimi geliyor ne de bir faydası olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla.
Ülkemdeki sorunları küçümsemiyorum. Tuzum kuru değil bende bu ülkede aynı şartlarda sizlerle yaşıyorum. Ülkemin şuan ki durumundan tabiki de çok şikayetçiyim, yarınımızın garantisi yok. Suç oranları düşmüş 12-13 yaşlarına. Hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Ancak bu kıyas meselesi veya konusu değil. Konu soykırım olduğu için o taraftaki yorumlarımı dile getirdim. Konu ülkem olduğunda da elbette tepkilerimi her yerde çekinmeden söylüyorum.