Maillerinizi bizim çaldırmamız teknik olarak mümkün değil, zira şifrelerinizi sunucu yöneticisi olarak biz bile göremiyoruz. mail adresi/şifre kombinasyonu ile kayfdolduğunuz sitelerin çaldırdığı bilgileri bize mal etmemelisiniz, veya bilgisayarınızda olabilecek virüsleri.. Detaylı bilgi için teknik bilgisi olan kişilerden bilgi alabilirsiniz 18 yıldır piyasada olan bir kurumu asılsız suçlamadan önce..
Yüzlerce sunucu ile hizmet vermekteyiz, 1-2 sunucu var ve bunlarda bir sorun var gibi bir durum bulunmamakta. Tüm sunucular kendi yazılımlarımız ile hem load vb. hem de performans izlemesine tabi tutuluyor ve en ufak sorunda alarm düşüyor bize, hemen müdahale ediyoruz. Destek bildirimi açarsanız arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaklardır.
Efendim dünyadaki tüm şirketler adına, bankalar adına, sahte mailler gönderilmektedir. Bu mailler bu kurumların mail taslaklarını kullanmakta ve gerçeğe mümkün mertebe benzetip çeşitli dolandırıcılık amaçları gütmektedir. Bunun bizimle ilgisi yoktur. Biz insanların sorun yaşamaması için elimizden geldiğince e-mailler ve SMS'ler ile bilgilendirmeye çalışıyoruz. Diğer hosting şirketlerinin müşterilerine de benzer mailler gitti. Her gün bankalar adına mailler gidiyor. Beko, arçelik vs şirketler adına gidiyor. Bu bizim kontrolümüzde olan birşey değil ya da bizim yol açtığımız/engelleyebileceğimiz birşey de değil. Online dolandırıcılık malesef her geçen gün farklı tekniklerle ilerliyor. Biz de elimizden geldiğinde uyarmaya çalışıyoruz.
Hangi hosting şirketinde hangi web siteleri barınıyor tespiti işi bilen kişiler için zor değil ve bunların info@, bilgi@ vb. adreslerine mail gönderimi deniyorlar, genel teknik bu.. Bu konuları zaten destek sisteminde de açıkladık ve hatta tam olarak neler olduğunu adım adım anlatan mail gönderimi bile sağladık..
Ben şimdi size yurtdışı mevzuata aykırı bir sms hizmeti sağlayıcısından ZIRAAT başlıklı bir SMS atsam, içine de hediye kazandınız vs yazıp bir link koysam, tıkladığınızda ziraat sitesine benzer bir sayfa açılsa ve burada kartınıza para gönderimi için kart bilgilerinizi girin desem, kart bilgilerinizi çalsam burada ziraat bankasının ne gibi bir suçu olur? Bu açıdan düşünürseniz konuyu daha net anlayabilirsiniz.
Hocam müşterilerimizin e postalarına nasıl sızdılar peki bu normal mi bütün müşterilere mail göndermeleri ben sıradan müşteriniz değildim ki
30 domain barındıran müşterinizdim