appledeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahrem bilgilerinizi ulu orta neden tanımadığınız insanlarla paylaşıyorsunuz? Çevrenizde hiç mi arkadaş dost yok?
erdemir2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam burdaki insanlar ne yapsin işinden bahsetmemis yerini mekanini bahsetmemis nasil bir mahremlik var belliki farkli insanların yorumuna ihtiyaci var arkadasin
Erdemir hocam teşekkürler. Konu mahremiyet açısından o kadar şey değil. Asosyal ev kuşu olarak nitelendirebilirsiniz 7 yaşımdan beri evde bilgisayarla vaktimi geçirdim bundan dolayı ne bi çevrem var nede dost sayabileceğim insanlar teşekkürler
SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun şimdiden hocam. Annesi kız arkadaşını bir başkasıyla evlendirecek gibi ve kız arkadaşın ise bunu kabul edecek gibi duruyor. Sadece ilişkinizi bitirmeye cesareti yok. Nasıl yapacağını bilmiyor ama kaçınılmaz bir son seni bekliyor diye yorumladım.

Bu yazdıklarım şahit olduğum şeylerden hareketle oluşturulmuş şahsi düşüncelerimdir. Haksız çıkma ihtimalim yüksek. Beni dikkate almayabilirsiniz.
Annesi beni tanıyor ve çok iyide anlaşıyoruz ki böyle demesi beni şaşırtı umarım yanılırsınız

nereid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ilişki iki kişinin yaşadığı ve iki kişinin iletişimi ile çözüme kavuşturulabilecek bir şeydir öncelikle bence kız arkadaşınızla tekrardan konuşmayı denemelisiniz, ona gerçekten bu süreçte yaşadıklarınızı ve şuan da yaşadığınız farkındalıkları anlatabilirsiniz
Ek olarak sizi annem ne derse o olur konusuna getiren şey neydi ya da onu bu noktaya getiren şey neydi bunu sorabilirsiniz
Emeklerimle kazanan bir şeyi farklı yorumlaması üzerine annem ne derse benim için o olur demesine geldi. Kendisini medeni insan biçiminde uyarmama rağmen farklı yerlere çekti
seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birisi için hayatından vazgeçersen, onun hayatında ilk vazgeçilen sen olursun. tecrübe ile sabittir. siz hedefinize ilerleyeceksiniz, yanınızda duran duracak.
1 bilemediniz 2 hafta bakalım ne olacak duracakmı yanımda yoksa atacak mı bizi başından. Benim durumum belli tırnaklarımla kazıya kazıya yeni kazanmaya başladım bu işi gözden çıkarmaya niyetim yok