DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ubuntu kurdum yazılım için 2 aydır kullanıyorum, steam ve dota2 var ayrıca. Gayet stabil çalışıyor, windows da port çakışması vs gına gelmişti. Şimdilik böyle devam bakalım
Dota2 zamanında oynadım windows'da hocam, alışamadım bir türlü ama güzel oyun

the_jokers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
windows 10 candır
Win 10 iyidi, win 11 problem.

ozkanapp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler.. Eski bir bilgisayar kullanıyorum hangi linux dağıtımını denesem bir türlü kuramadım. Tekrar deneyip en kısa sürede ben de taşınacağım.
Ubuntu, debian, arch linux yada cachyos inceleyebilirsin hocam, youtube de güncel örneklerinin videoları mevcut.

yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pc sürekli win11 e yükselt diye uyarıyor bende ısrarla win10 da kalmaya devam ediyorum.
Win 10 iyidir, win 10 sonrasında linux'a geçiş yapabilirsiniz.

CasperTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valorant ile lol linuxta çalışsa hemen geçerdim
Bu biraz ubisoft kaynaklı problem hocam aslında valorantın anti cheat sistemi sağolsun.

technician adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de yıllardır Windows kullanmıyorum, ara ara değiştirdim Ubuntu, Fedora, Manjaro derken Pardus, Zorin OS, Deepin.... dönüp dolaşıp Ubuntu'ya geri döndüm. Çok eski kalmış dandik tabir edilen dizüstü bilgisayarlar için ise (masaüstü de olabilir), Lubuntu ya da WattOS veyahut AntiX öneriyorum (onları da kurdum, denedim, gördüm)
İlginç bir tavsiye teşekkürler.

cesuriskoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Win 10 ltsc kur , telemetrileri kapat , defender i def et , edge kurma brave kur 1-2 gb ram yeter
Bunları yapana kadar linux 3-4 defa kurulur.

Rashand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ubuntuyu 5-6 aydır kullanıyorum pek memnun değilim fedoraya geçmeyi düşünüyorum 3 monitörde sorun çıkarıyor
Hyperland'a bakabilirsiniz multi monitörler için vs.

Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linuxa geçince windowsta lki verilere noluyor. Nasıl geliyor
İlgili dosyaların yedeğini almazsanız bir bardak su içebilirsiniz.