ByPowerfuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle bir iş yapma hevesini anlıyorum. Fakat tişört v.b. ürünlerinde ki kâr marjı eminim ki çok yüksek seviyelerde değildir. Çünkü e-ticaret yapmak isteyen kim varsa aklına ilk giyim geliyor ve yapıyor.
ROAS değerlerini koruyabileceğin işler bulmakta fayda var. Biraz daha araştırma yap elbet birşeyler bulursun.
Reklam maliyetleri ciddi yüksek, komisyon desen pazaryerlerinde %20'den aşağıya değil kâr marjı düştükçe düşer maliyetleri eklediğinde de yüksek satış fiyatlarına çıkarsan talep olmaz malyiet altına da satmak zarar getirir.
Ürün seçerken her şeyi göze koymakta fayda var. Ürünün satışını tasalarken her adımı irdelemekte fayda var.
Tam olarak bende bunu bildiğimden tişört markası kurupta oturan insanlardan olmak istemediğimden kaliteli giyim butiği kurmak istiyorum hocam Promlem tam olarak şu genç kitlemiz erkenden ticarete açılmaya çalıştığı için pazar alanında zaten bunlardan yüzlerce kuruldu önemli olan markalaşmak buda tişörtle olcak şey değil zaten Genede Teşekür Ederim Hocam